fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Belden Kırma traktör kullanımı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Belden Kırma traktör kullanımı

Merhabalar
    Kendi bahçem için belden kırma traktör almayı düşünüyorum.çeşitli internet sitelerinde araştırdım ancak pahalı olduğunu gördüm. Çapa makinaları da işimi görür ama çapa makinaları çalışması insan gücüne dayalı ve problemli. özellikle taşlı arazilerde kullanımı çok zor.Traktörler de pek yaygın değil benim bulunduğum ilde pek görmedim.Bu yüzden alırsam yedek parça onarım sıkıntısı yaşarım diye korkuyorum. Hem küçük olması hemde az yakıt kullanmasından dolayı tercih ediyorum.Ağaçların altına girerek belleme masrafındanda kurtarır diye düşünüyorum.
    Bu tip traktör kullanan varsa lütfen deneyimlerini ve fikirlerini benimle paylaşsın.

Cevap: Belden Kırma traktör kullanımı

uzun yıllar goldoni 230 luk traktörü kullandık.12dönüm şeftali bahçemiz ve 6 dönüm kadarda zeytinliğimiz var.Yağını mazotunu eksik etmedinmi taştan sağlamdırlar.Bizim buralarda çok hor kullananlarda oldu parçalayamadılar.Ama 1970 li yılların konforu ve teknolojisi tabiki.Ama alıp bi bakım bi boya yaptırdığınızda ilk günlü gibi kullanırsınız belki 100 yıl daha çünkü hava soğutmalılar.Bahçenizin çağı nekadardı? çok yoruyor insanı

Comment

Cevap: Belden Kırma traktör kullanımı

merhaba ben bahsettiğiniz traktörlerin alım satımını yapıyorum 1975 model yada 1976 model traktörleri bile daha ilk sahiplerinden satın alıyoruz bu makineler çok çok sağlam arıza derdi çok zayıf ihtimal artık bu kadar sağlam makineler üretilmiyor yedek parça sorunu yok müşteriye parçacının telefonunu veriyoruz istediğiniz parçayı adresinize gönderiyor tamiri ise çok basit tüm tamirciler yapabilir5359682569 dan bana ulaşabilirsiniz elimizde bir kaç çeşit belden kırma 4x4 traktörlerimiz var tüm tarım çalışanlarına bol bereketli bir yıl dilerim

Comment

Working...
      X