Selam Abilerim ve Kardeşlerim Teşvikli Yağmur y.e.t 510 çapa makinesi almayı düşünüyoruz.4x4,Römörklü,lambalı,dreksiyonlu,dampe rli olarak. (direksiyonu ve damperi teşvik karşılamıyor dediler doğrumu ?) birde y.e.t 510 hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim.kullananlar yada bu makineyi satan kişiler görüş bildirise sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
YAĞMUR Y.E.T 510
Collapse
X
-
Cevap: YAĞMUR Y.E.T 510
Evet destekleme sadece motor kısmına.Ek aksesuara yok.Ayrıca neden yağmur anlamadım.Bence önce motor almadan servisini araştır.Sana en yakın ve en iyi servisi verecek makineyi al.Yarin ufak bir çivisinde perişan olursun.Dün bir arkadaş anlattı.Servis Araştırmadan bir süt sağım makinesi almış 500 tl ye Bursa’dan. Kendisi Düzce’de. Makinenin arızası garanti kapsamı dışında olan bir arıza. Arıza çok küçük ama yapılması için Bursa ya gitmesi gerekiyor. Zira servisi Düzce de yok. Gidiş geliş kargo ücreti 150 tl. 50 tl servise.50 tl de parcaya. Bir haftada gidiş geliş sıkınası. Kısacası sana en yakın servis olan çapa makinesini al.
-
Aldığınız çapa mak,inesinin manuel çalışma özelliğine dikkat ediniz aküsü ittiğinde tarla başında kalmayın sonra. Yok akülüydü yok bilmem neliydi derken esas işe monte edilmiş tüm parçalar hem masraf hemde sizi baı şeyşlere bağımlı kılar o nedenle bence römork ve çapa yeterlidir fazla aksesuara güvenmeyin derim.
Comment
-
doruk kardeş sen kadem isimli üyenin yorumlarını takip et tavsiyelerine uy onlar tecrübeli ve satıcı bende ismet abidem romork alacaktım gittim gördüm gerçekten kaliteli romorklar vardı ama nasip olmadı kusura bakmasın sağolsunlar ilgilendiler kadem ticaretle irtibata geçmeni tavsiye ederimmotoru merak idyosan yotub da benim videolar var yağmur yet 510 yaz karşına çıkar yük taşırken ve bahce çapalarken.
Comment
-
dursunca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdoruk kardeş sen kadem isimli üyenin yorumlarını takip et tavsiyelerine uy onlar tecrübeli ve satıcı bende ismet abidem romork alacaktım gittim gördüm gerçekten kaliteli romorklar vardı ama nasip olmadı kusura bakmasın sağolsunlar ilgilendiler kadem ticaretle irtibata geçmeni tavsiye ederimmotoru merak idyosan yotub da benim videolar var yağmur yet 510 yaz karşına çıkar yük taşırken ve bahce çapalarken.
Dursun bey söylediniz laflar gerçekten çok hoş teşekkür ederiz.
Comment
-
iyi günler kaden bey size çaycumadan yazıyorum ben osman.römörk hakkında bilgi verirseniz sevinirim. römörkleriniz ne marka kendiniz mi yapıyorsunuz.ayrıca direksiyonlu damperli römörk imalatınız var mı ? birde damper sisteminde piston mu makaramı kullanıyorsunuz. makarysa hiç damper özelliği olmasın daha iyi. kısacası biraz römörkunuzun özelliğini anlatırsanız sevinirim. bu arada damperli (pistonlu) direksiyonlu römörk maliyeti bize ne kadara patlar?
Comment
-
Bence,bu makinanin parcasina ulasmak cok kolay. Cok yerde bayisi var. Zaten motor lombardini.
Yagmur j.e.t. 500 capalama makinasi bende var 2005 model. Az kullanilmis. 3 ileri bir geri vites. 12 HP motor. Lombardini. Dizel . Italya uretimi. Her sey orjinal. Marine mumkun. Guclu bir makina. evladiyelik. 5-20 dönüm i icin cok uygun. Ayni anda 30 cm kadar toprak kazilir ve duzlenebilir. Yakitta inanilmaz tasaruflu. Kotü tarafi yumruk büyüklügünde ve fazlasi taslik ise, makina taslarin üstünden atlarken sarsiyor. Tarlada taslar kücükse hic sorun yok. Yagmurdan sonra tarla tavindayken makinanin isliyemiyecegi bir toprak yok. ön bellemeye gerek yoktur.
Bence, lombardini motoru cok yerde kullaniliyor. Deniz de bile. Parca sorunu yok. Makinami satiyorum. Sorana makina hk bilgi seve seve verilir.
[email protected]
Comment

Comment