fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YAĞMUR Y.E.T 510

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: YAĞMUR Y.E.T 510

Dostlar, Internette bir yerlerde, capalama makinalarinin "kisisel yapimlarla" tiller ve pulluk takilarak kullanildigi varmis. Hatta üst tarafta oturularak bu islemi yapmanin mümkün oldugu bir sistem. Sahsen ben YET 510 12 HP lik makinama bunlari ek olarak , yapmak - yaptirmak istedim. (öndeki capalamayi kullanmadan) bu sekilde olasi sarsmalari yasamamak icin. Yutube de böylesi wideo lari bilenleriniz varsa - bildirirseniz cok memnun olurum. Kafamda olusmasina ragmen baskalari nasil yapmis merakim var. Saygilar

Comment

Evet internette yaptigim arastirmalarda, insanlarin fakir ortamlarinda bile neler yapabildigini gösteren wideo buldum. Elimdeki evladiyelik YET 510 ile bizler bunlarin alasini yapabiliriz.
      Ilgi duyanlara;
      YouTube - Ursus-dzik

Bu insanin 10 wideosu ayni sayfada var. Hepsi ilginc.[/URL]

Comment

merhaba
        bende birtane 510 almak istiyorum
        ama niye bu firma larda yayancı arkadaş gibi vide görüntüleri ile satışını daha çekici hale getirmi yor ben bu ekişpmanların uygulamalı videosunu alacağım 510 y e t çekilip gösterilmesini isterdeim

Comment

greaves marka motor hakkında bilgsi olan var mı

Comment

kenzo3344 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            merhaba
            bende birtane 510 almak istiyorum
            ama niye bu firma larda yayancı arkadaş gibi vide görüntüleri ile satışını daha çekici hale getirmi yor ben bu ekişpmanların uygulamalı videosunu alacağım 510 y e t çekilip gösterilmesini isterdeim

Alacağın makina ile ilgili videoyu youtube da bulabilirsin....
            Ayrıca yerli üretim olan makina almanı tavsiye ederim.

Comment

Yerli üretim. Parcalari piyasadaki diger traktör parcalarindan ibaret. tesvik edilmesi gereken sahane bir üretim.

http://www.sahibinden.com/ilan/is-ma...9521464/detay/?

Comment

yet 510 çapa aparatları

yet 510 çapa makinesini 6 teker yapmak istitorum bu konu hakkında bir bilgisi olan varmı ?

Comment

Merhabalar arkadaşlar hepinize iyi günler taral M40 capa makınası vardı yerim kaba oldugu için çok zorluk cektim capa çok battı yapamadım ikinci el 2012 birtane temiz yagmur safir rev frezeli aldım bu capayı kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum motor yagı 15/40 yazıyor sanzuman vede freze yagını degiştirmek istiyorum kaç numara yag kullanmam gerekli kitapcikta yag çeşitleri var ama gerekli ayrıntılı bilgi yok yagmura mail attım dönen olmadı arada bulasın yetkili kişiyi bana birde ankarada ulaşa bilecegim yedek parca ve servis vere bilirseniz çok makbule gececektir hepinize kolay gelsin

Comment

Sanziman yagi normalde değişmez. Eksikse tamamlanir. Zira altinda, kendi filitresi vardir. Burada sorun, içeriye kaçacak en ufak pislik büyük sorun yaratir. Motor yagi ise 15/ 40 yaziyorsa o konur. Asinmadan dolayi gürültü cogaldiginda biraz daha kalini konur...

Comment

Arkadaşlar birkaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.

1) 10 dönüm tam bodur armut bahçem için yet-510 almak iyi bir seçim olur mu? Yabancı ot mücadelesi için özellikle?
                      2) Ağaçlar tam bodur ve 4 metreye 1 metre şeklinde dikim yapıldı, bu makine bu sıklıktaki bir bahçede ağaçlara zarar vermeden rahat hareket ettirilebilir mi?
                      3) Bu makine frezeli kullanılabilir mi yoksa tekeri çıkarmak mı gerekir? Her iki şekilde de olur mu?
                      4) bu makine ile 400 lt ilk pülverizatör kullanılabilir mi?
                      5) yok bu makine değil derseniz sizce bu koşullarda en iyi tercih ne olur?

şimdiden vereceğiniz bilgiler için çok teşekkürler...

Comment

Estikey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Arkadaşlar birkaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.

1) 10 dönüm tam bodur armut bahçem için yet-510 almak iyi bir seçim olur mu? Yabancı ot mücadelesi için özellikle?
                        2) Ağaçlar tam bodur ve 4 metreye 1 metre şeklinde dikim yapıldı, bu makine bu sıklıktaki bir bahçede ağaçlara zarar vermeden rahat hareket ettirilebilir mi?
                        3) Bu makine frezeli kullanılabilir mi yoksa tekeri çıkarmak mı gerekir? Her iki şekilde de olur mu?
                        4) bu makine ile 400 lt ilk pülverizatör kullanılabilir mi?
                        5) yok bu makine değil derseniz sizce bu koşullarda en iyi tercih ne olur?

şimdiden vereceğiniz bilgiler için çok teşekkürler...

Yet 510 veya benzeri makinalar cok güçlü. Yapamiyacagi bir sey yok. Yerinizi halledebilir.

Sorun başka yerde. Bu makineleri saga ve sola çevirmek için cok güc sarfetmek gerekir. Zaman ile omuzlarda sorun yaratacagi aciktir. Hele hele tasli bir arazi ise.

Her halikarda tekerlekler cikarilarak freze takilmalidir.

Pulveriatör için oturma sorunu var. Özel caba ile donanim yapılabilir. Veya onlara ait küçük bir römorkun üzerine pülverizatör konabilir. Oturma sorunu da kalkar.

Makinanin güc sorunu yok.

Aslinda 12 PS lik küçük bir traktör, veya bahçe traktörü cok seyi daha rahat yapar.
                        Last edited by interbekir; 15.07.14, 07:08.

Comment

interbekir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Sanziman yagi normalde değişmez. Eksikse tamamlanir. Zira altinda, kendi filitresi vardir. Burada sorun, içeriye kaçacak en ufak pislik büyük sorun yaratir. Motor yagi ise 15/ 40 yaziyorsa o konur. Asinmadan dolayi gürültü cogaldiginda biraz daha kalini konur...
                          Merhabalar sayın interbekir mesaj için teşekkür ederim Sanziman yagi seviyesinde katologda degiştiriniz yazısına göre bilgi almak istedim Sanzimanın filitresi nerede köye gidince birbakayım her bilgi için teşekkürler kolaygelsin

Comment

Working...
                          X