Selam Abilerim ve Kardeþlerim Teþvikli Yaðmur y.e.t 510 çapa makinesi almayý düþünüyoruz.4x4,Römörklü,lambalý,dreksiyonlu,dampe rli olarak. (direksiyonu ve damperi teþvik karþýlamýyor dediler doðrumu ?) birde y.e.t 510 hakkýnda görüþlerinizi alabilirmiyim.kullananlar yada bu makineyi satan kiþiler görüþ bildirise sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
YAĞMUR Y.E.T 510
Collapse
X
-
Cevap: YAÐMUR Y.E.T 510
Evet destekleme sadece motor kýsmýna.Ek aksesuara yok.Ayrýca neden yaðmur anlamadým.Bence önce motor almadan servisini araþtýr.Sana en yakýn ve en iyi servisi verecek makineyi al.Yarin ufak bir çivisinde periþan olursun.Dün bir arkadaþ anlattý.Servis Araþtýrmadan bir süt saðým makinesi almýþ 500 tl ye Bursa’dan. Kendisi Düzce’de. Makinenin arýzasý garanti kapsamý dýþýnda olan bir arýza. Arýza çok küçük ama yapýlmasý için Bursa ya gitmesi gerekiyor. Zira servisi Düzce de yok. Gidiþ geliþ kargo ücreti 150 tl. 50 tl servise.50 tl de parcaya. Bir haftada gidiþ geliþ sýkýnasý. Kýsacasý sana en yakýn servis olan çapa makinesini al.
-
Aldýðýnýz çapa mak,inesinin manuel çalýþma özelliðine dikkat ediniz aküsü ittiðinde tarla baþýnda kalmayýn sonra. Yok akülüydü yok bilmem neliydi derken esas iþe monte edilmiþ tüm parçalar hem masraf hemde sizi baý þeyþlere baðýmlý kýlar o nedenle bence römork ve çapa yeterlidir fazla aksesuara güvenmeyin derim.
Comment
-
doruk kardeþ sen kadem isimli üyenin yorumlarýný takip et tavsiyelerine uy onlar tecrübeli ve satýcý bende ismet abidem romork alacaktým gittim gördüm gerçekten kaliteli romorklar vardý ama nasip olmadý kusura bakmasýn saðolsunlar ilgilendiler kadem ticaretle irtibata geçmeni tavsiye ederimmotoru merak idyosan yotub da benim videolar var yaðmur yet 510 yaz karþýna çýkar yük taþýrken ve bahce çapalarken.
Comment
-
dursunca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdoruk kardeþ sen kadem isimli üyenin yorumlarýný takip et tavsiyelerine uy onlar tecrübeli ve satýcý bende ismet abidem romork alacaktým gittim gördüm gerçekten kaliteli romorklar vardý ama nasip olmadý kusura bakmasýn saðolsunlar ilgilendiler kadem ticaretle irtibata geçmeni tavsiye ederimmotoru merak idyosan yotub da benim videolar var yaðmur yet 510 yaz karþýna çýkar yük taþýrken ve bahce çapalarken.
Dursun bey söylediniz laflar gerçekten çok hoþ teþekkür ederiz.
Comment
-
iyi günler kaden bey size çaycumadan yazýyorum ben osman.römörk hakkýnda bilgi verirseniz sevinirim. römörkleriniz ne marka kendiniz mi yapýyorsunuz.ayrýca direksiyonlu damperli römörk imalatýnýz var mý ? birde damper sisteminde piston mu makaramý kullanýyorsunuz. makarysa hiç damper özelliði olmasýn daha iyi. kýsacasý biraz römörkunuzun özelliðini anlatýrsanýz sevinirim. bu arada damperli (pistonlu) direksiyonlu römörk maliyeti bize ne kadara patlar?
Comment
-
Bence,bu makinanin parcasina ulasmak cok kolay. Cok yerde bayisi var. Zaten motor lombardini.
Yagmur j.e.t. 500 capalama makinasi bende var 2005 model. Az kullanilmis. 3 ileri bir geri vites. 12 HP motor. Lombardini. Dizel . Italya uretimi. Her sey orjinal. Marine mumkun. Guclu bir makina. evladiyelik. 5-20 dönüm i icin cok uygun. Ayni anda 30 cm kadar toprak kazilir ve duzlenebilir. Yakitta inanilmaz tasaruflu. Kotü tarafi yumruk büyüklügünde ve fazlasi taslik ise, makina taslarin üstünden atlarken sarsiyor. Tarlada taslar kücükse hic sorun yok. Yagmurdan sonra tarla tavindayken makinanin isliyemiyecegi bir toprak yok. ön bellemeye gerek yoktur.
Bence, lombardini motoru cok yerde kullaniliyor. Deniz de bile. Parca sorunu yok. Makinami satiyorum. Sorana makina hk bilgi seve seve verilir.
[email protected]
Comment

Comment