fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

motorlu tırpan önerisi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• motorlu tırpan önerisi

şöyle yılda bir iki defa kullanılacak kadar problemsiz bir makina öneriniz var mı ? acemi işi hesaplı olemac ya da stıhll mı? kullanan arkadaşlar ne önerirsiniz. bıçak ya da misina hangisi daha kullanışlı. bir yakınımdan elektrikli tırpan aldım geçen hafta ödünç, kablo uzatmak büyük dert? şimdiden teşekkürler önerirler için?
  • Fidanligi.com

Motorlu tırpanı hiç kullanmadım, fakat çevremde gördüğüm ve araştırdığım kadarıyla; misinalı olanların daha kullanışlı olacağını düşünüyorum. Misina değişimi çok basit ve 1-2 metre misananın fiyatı hiç cep yakmaz. Benzinle çalışan tiplerini alırsanız istediğiniz yere götürebilirsiniz. Marka ismi vermenin doğru olmayacağı kanaatindeyim. Misinalı ve benzinle çalışan çeşitlerin işinizi göreceğini düşünüyorum.

Comment

Teşekkürler, benim de düşüncem bu yöndeydi.

Comment

Tırpanların hepsi misinalı olur güzel kardeşim... Sen istersen üçlü bıçak, ahtapot başlık, elmas daire testere gibi aparatlar yakabilirsin. Elektrikli alma derim ben benzinli tırpan al rahat rahat kullan. Hatta bir kaç makina da önereyim sana...
        Benzinli Tırpan|Benzinli Tırpan Makinaları|379,00 TL
        Palmera CG 520 Benzinli Tırpan|Benzinli Tırpan Makinaları|379,99 TL
        Misinalı Ot Biçme Motoru B 33 D|Benzinli Tırpan Makinaları|550,08 TL

Comment

Paran varsa ve arazi büyükse 3-5 dönüm kadar Oleo-Mac 453 BP Ergo (Sırt Tipi-Benzinli) 2,8 HP bu makinadan alabilirsin. 11 KG ağırlığı vardır. Önünde hiçbir şey duramaz. Tavsiye edilir. Fiyatı 1.580-1.800 TL arası değişiyor.

Comment

Working...
          X