2009 ilk ceyreginde durum bugdayin tonu ne olur....suan esnaf tonunu 600 ylt den aliyor?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2009 durum bugday fiyati
Collapse
X
-
Cevap: 2009 durum bugday fiyati
Hah işte! ülkenin Tarımı da bu Ziraatı da bu. Buğdayla koyun gerisi oyun öyle değilmi? Ne gerek var meraya, baklaya, sebzeye, meyveye. At buğdayı güzden toprağa, yan gel yat bir kış boyunca, kahvede al papazı ver kızı, gel baharda biç, doldur depona ve fiyat bekle, ne güzel bir Tarım öyle değilmi? Hükümette iyi bir fiyat verdimi, helal olsun bu adamlar çiftçinin yüzünü güldürdü diye anlat dur millete. Kusura bakmayın da ben böyle Tarıma sadece
'im..
Comment
-
Ya işte biz böyleyiz. Arkadaş, çiftçi olsam ne olur, olmasam ne olur, benim kim olduğum o kadar önemli mi? Çiftçi olsam ona göre, Önemli bir adam olsam ona göremi konuşacaksın da benim kimliğimi soruyorsun? Ortada bir sorun var onu tartışıyoruz, varsa fikirlerin onu söyle arkadaş, benim kimliğimi ne yapacaksın! Diyelimki önemli bir adamım, benimle tırsarakmı konuşacan? Ona göre mi cevaplar yazacan? bana. Yapmayın Allah aşkına yaa..mrtcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfsimsel ciftci misiniz?
Comment
-
Sayın fsimsek, Çiftci olduğunuz hiç önemli değil, olmadığınız da!
ama kendinizi bu şekilde gizleyip, her konuya agresif mesajlar yazıp,
birçok mesajlarınızda olumsuzluk ve negatif düşünceler yazarak
Değerli üyelerimizin de sizin nasıl bir eğitim ve düşünceye sahip olduğunuzu öğrenme
ve sizin mesajlarınıza artı değer katmak amacıyla,
nazik istek ve sorularına hala yine negatif içerikte mesajlarınızla,
bence forumumuzun huzurunu bozuyorsunuz.
Bu arada forum sitelerinin amacını, seviyeli paylaşımın nasıl olacağını araştırma fırsatı bulursunuz. Burası her isteyenin istediği gibi mesaj yazıp bırakıp gideceği bir yer değildir. Bu sayfalar yıllarca binlerce kişi tarafından okunacak ve okunmaya devam edecektir. Her mesajımız binlerce insana hitap niteliği taşımaktadır.
Bahcesel forumumuz farklıdır. Başka forumlara hiç benzemez. Bizde başkalarına benzemeyiz. Ama siz gözü kapalı donkişot gibisiniz. Buradan öyle görünüyor. Ama donkişot tan da önemli bir farkınız var ki o bile saçma bir iş yaparak yel değirmenlerine savaş açtığı halde kim olduğunu gizlememiştir.
Bu kadar uzun açıklamayı yine size olan saygımızdan ve mesajlarınızda bazı düşüncelerinizi değerli bulduğumuzdan yazdım, yoksa açıklama bile yazma gereği duymazdık. fsimsek kullanıcı adınız, bu nedenlerle 10 gün ceza almıştır. Başka bir mail adresinizle ve başka bir maskeyle giriş yapabilirsiniz.
Saygılarımla
Comment
-
Fikirlere ve Eleştirilere kapalı bir ortamda bulunmamın yanlış olduğunu düşünüyorum. Çok geçmeden birçok insanın beni dışlayacağını biliyordum. Doğruyu söyleyenler ve Kral çıplak diyenler her zaman idam edilmiştir. Peygamber Efendimiz Aleyhisselatı Vesselam; " Sonunda helakta (atılmak, kovulmak, idam, azap vs.) olsa doğruyu söyleyin.." buyuruyor. Olsun, ben nerede ve hangi mekanda olursam olayım, her zaman doğru bildiklerimi söylemeye devam edeceğim. Gördüğüm yanlışlıkları ikaz edeceğim ve söylerkende yer yer kızacağım sinirleneceğim. Benim kim olduğumu Allah biliyor, kul bilmesede olur. Allah'ı biliyorum başkasını bilmesemde olur.selsarac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın fsimsek, Çiftci olduğunuz hiç önemli değil, olmadığınız da!
ama kendinizi bu şekilde gizleyip, her konuya agresif mesajlar yazıp,
birçok mesajlarınızda olumsuzluk ve negatif düşünceler yazarak
Değerli üyelerimizin de sizin nasıl bir eğitim ve düşünceye sahip olduğunuzu öğrenme
ve sizin mesajlarınıza artı değer katmak amacıyla,
nazik istek ve sorularına hala yine negatif içerikte mesajlarınızla,
bence forumumuzun huzurunu bozuyorsunuz.
Bu arada forum sitelerinin amacını, seviyeli paylaşımın nasıl olacağını araştırma fırsatı bulursunuz. Burası her isteyenin istediği gibi mesaj yazıp bırakıp gideceği bir yer değildir. Bu sayfalar yıllarca binlerce kişi tarafından okunacak ve okunmaya devam edecektir. Her mesajımız binlerce insana hitap niteliği taşımaktadır.
Bahcesel forumumuz farklıdır. Başka forumlara hiç benzemez. Bizde başkalarına benzemeyiz. Ama siz gözü kapalı donkişot gibisiniz. Buradan öyle görünüyor. Ama donkişot tan da önemli bir farkınız var ki o bile saçma bir iş yaparak yel değirmenlerine savaş açtığı halde kim olduğunu gizlememiştir.
Bu kadar uzun açıklamayı yine size olan saygımızdan ve mesajlarınızda bazı düşüncelerinizi değerli bulduğumuzdan yazdım, yoksa açıklama bile yazma gereği duymazdık. fsimsek kullanıcı adınız, bu nedenlerle 10 gün ceza almıştır. Başka bir mail adresinizle ve başka bir maskeyle giriş yapabilirsiniz.
Saygılarımla
Çok kısada olsa formunuzda birşeyleri paylaştım ve kendim adına birşeyler daha öğrendim. Nazik davranışınızdan ötürü Teşekkür ediyor, Saygı ve Sevgilerimi iletiyorum. Hoşçakalın..
Comment
-
Sayın fsimsek, bizim kimseyi dışlama gibi bir alışkanlığımız yok. Biz daima toplayıcı rol üstlendik. Hiç kimseyi üzmemek ve gücendirmemek bizim prensibimizdir.
Bir söz var ki; " Her söylediğin doğru olmalı ama her doğruyu heryerde söylemek doğru değildir. Her söylediğin hak olsun ancak her hakkı söylemeye senin hakkın yoktur" diye yanlış hatırlamıyorsam hadis mealidir.
Sizin yazdıklarınıza her mesajınıza tepkili değiliz onu da belirtelim. Ancak her mesaj insanlara negatif elektrik veriyorsa bu bizi üzüyor.
Şurda güzel güzel sohbet etmek, neler yapabiliriz, nasıl düşünsek hangi açıdan baksak, neyi daha güzel yapabiliriz diye konuşurken sizin tamamen yıkıcı mesajlarınız insanların meslek ve iş sevgisiyle bağdaşmıyor ve bende sizin mesleğinizi bilerek ve severek yapmadığınız izlenimini oluşturuyor.
Bahcesel.com işini seven mesleğine gönül verenlerin sitesidir. Galiba anlaşamadığımız nokta bu..
Saygılarımla
Selsarac 1971 Karaman
Comment
-
fsimsek at bugdayi tarlaya yan gel yat demissin bide alkizi ver papazi yapiyormus ya hani cift ciler gel baharda hasat yap sonra devlet fiyat vermedi
ciftciler boyle mi ?
ben sadece 2009 ilk ceyreginde durum bugdayin tonu ne olursuan esnaf tonunu 600 ylt den aliyor diye sormusdum!!!
Comment
-
Pardon! Durum, Buğday deyince tutamadım kendimi, dayanamadım, yine birşeyler geldi aklıma ve gözümün önüne..mrtcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfsimsek at bugdayi tarlaya yan gel yat demissin bide alkizi ver papazi yapiyormus ya hani cift ciler gel baharda hasat yap sonra devlet fiyat vermedi
ciftciler boyle mi ?
ben sadece 2009 ilk ceyreginde durum bugdayin tonu ne olursuan esnaf tonunu 600 ylt den aliyor diye sormusdum!!!
Comment
-
Doksın
selam....DOKSIN firmasinin adindan size ricada bulunuyoruz.....bizim firma DURUM bugday almaktan ilgi duyuyor....bize yardimci ola bilecek firmalar icin teshekurler ederiz [email protected]
Comment
-
Gümrükler Genel Müdürlüğü nün İhracat Rejimi ile ilgili 05.11.2007 tarihli 031287 sayılı tasarruflu yazısı
İlgili olarak bakınız: 12.11.2007 tarihli 32046 sayılı tasarruflu yazı
T.C.
BAŞBAKANLIK
Gümrük Müsteşarlığı Gümrükler Genel Müdürlüğü
Sayı: B.02.1.GÜM.0.06.00.18.553-3-4
Konu:
TELEFAKS
031287 / 05.11.2007
GÜMRÜK VE MUHAFAZA BAŞMÜDÜRLÜĞÜNE
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü'nden alınan 05.11.2007 tarihli 40670 sayılı yazıda, Bakanlıklarının 02.11.2007 tarihli 2447 sayılı Olur'u ile ikinci bir emre kadar ülkemizden buğday ihracatına izin verilmeyeceği belirtilmiştir.
Anılan yazı doğrultusunda 10.01 tarife pozisyonunda sınıflandırılan buğdayın ülkemizden ihracatına izin verilmemesi yönünde 05.11.2007 tarihi itibarıyla Müsteşarlığımız bilgisayar sisteminde gerekli düzenleme yapılmış; ayrıca bu kapsama giren gümrük beyannamelerine ihracatçı birlikleri tarafından onay verilmemesi yönünde tedbir alınmasını teminen anılan Bakanlığa gerekli bildirimde bulunulmuştur.
Bu çerçevede, Bağlantımız gümrük idarelerinden 10.01 tarife pozisyonundan yapılacak ihracat işlemlerine izin verilmemesi gerekmektedir.
Müsteşar a.
Asım USANMAZ
Genel Müdür Yardımcısı V.
DAĞITIM:
Tüm Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüklerine
Comment
-
fşimşek Peygamberimizden hadisten örnek veriyorsun ama o hadisten sen hiç ibret ve ders almıyorsun. Dinimizde sui-zan ve gıybet ve de iftiranın da ne olduğunu biliyor musun? Deme ki kendin yan gelip yatıyorsun herkesi de öyle zannediyorsun.
Comment
-
bizim ulkemizde ciftciye deger verilmiyor cift ci azarlaniyor ciftci itilip kakiliyor ciftcilikle ugrasan insanlar geri kalmis hic bi konu hakkinda bilgisi olmayan kisiler olarak bilinyor yanlis cok yanlis hemde
bankalara bakin borcuna en sadik cift ci dir traktorunu satar tarlasini satar yinede borcunu oder cift ci
suda var dir ki cok onemli kisin sogu gunda yazins sicagin da sabah gunes dogmadan uyanacak ve traktoruyle o sogukda o gunes altinda o ruzgarda ekdigi urunu yetis dire bilmek icin mucadele verecek yagis yagmasa ayri bi dert cok soguk olsa ayri bi dert cok sicak olursa yine sorun dert riski cok de cok buyuk cift cinin urununu satip para sini alamama riski de var kuraklik yada iklim sart lari nedeniyle zarar icinede gire bilir ataturk nedemis ciftci milletin efendisi dir bu yazdik larimi bilmeyen ler var dir belki diye yazmak istedim
Comment

Comment