fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Külleme- Kırmızı Örümcek Zamanı Geldi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Külleme- Kırmızı Örümcek Zamanı Geldi

Bilgi paylaştıkça büyür. İnsanlar istişare ettikçe bilgi paylaşılır ben şimdi sizin dediğinizi onaylar nitelikte yazı yazsaydım kimse ne kükürdü nede neem-azal ı öğrenecekti onun için burdaki atışmalar bu işin tuzu biberi baharat olmadan yemeğin tadı olmaz siz daha ii bilirsiniz sayın ebrar. saygılar sunarım

Comment

Sn. Kardelen;

Cümlelerinizin uygun olan yerlerine eğer noktalama işaretleri koyarsanız, sizi anlamam daha kolay olacak.

Benim açımdan bu konu kapanmıştır. Burdaki herkesin nasıl daha faydalı olabileceğine ilişkin görüşlerimi sunmaktan ibaretti bunlar. Herkesin aynı kaptan yemesi gerekmiyor bence, herkes dileği kadar tuz ve baharat kullanma hakkına sahiptir diye düşünüyorum.

Comment

Sağolun sayın aktaş hayat devam ediyor. İnsanlar bir şeyleri bir şekilde öğrenmesi lazım değilmi? Sayın Aktaş siz psikoloji uzmanı olduğunuza göre insanların farklı tarzları olabileceğini çok ii bilirsiniz. slm ve dua ile

Comment

bu kükürt olayi kafama yatti!insallah agaclara zarar vermez,degilmi kardelen kardesim.berlinden selamlar

Comment

Snbesler45:İnşallah reklama girmez Kumulus Toz kükürt;sulandırılarak meyve ağaçlarındaki kırmızı örümcek,bağlardaki mildiyö,külleme için bire bir tavsiye ederim.Kolay gelsin,esen kalınız.

Comment

Kükürt ağaçlara zarar vcermez korkmayın yeterki biz bir atın derken siz 3 atmayın saygılar

Comment

Working...
              X