fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bıldırcın Yetiştirme

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Bıldırcın Yetiştirme

sadece 3000 tanemi bende çiftlik falan kuracaksın sandım bu işi 100.000 den aşağı yaparsam zarar eder ama soruyosan uşaktaki bütün bıldırcınları toplasak 3000 etmez aslında kendin yemek için pişirmek için hayvan beslemek biraz ters gibi sanki şahsen ben evimde beslediğim bir hayvanı yiyemem kötü olur ona bak bak sonra pişir birde kendini o bıldırcınların yerine koy sende bir bıldırcın olsan adamın biri seni beslese beslese sonra kesse yese nasıl hissedersin o korkuyu heyacanı düşün bakalım bıldırcında aynı öle onunda bir canı var seninki canda onunki patlıcanmı birdaha düşündümde sana bıldırcın mıldırcın yok mesele ben nerde bi kiçik yavru hayvan görsem aklıma kızım gelir mesela geçen gün tarlada 9 tane fare yavrusu buldum ama öldürmedim sonra anaları geldi yavruları götürdü aslında fareler tarlaya en büyük zaralı

Comment

Neden yemeyecekmişim ki? Biz hayatımız boyunca neredeyse kendi yetiştirdiğimiz hayvanları yedik
      Besilik piliç ürettik, yedik de ,
      Satılık tavşan baktık, yedik de ( tavşan dolması süper olur bu ara )
      Danalarımızı, keçi, kuzu, horoz

Comment

Eskiya birak kus vurmayi ya yazik degilmi.Bos yere oldurme hayvanlari.Sonrada soylenip duruyoz.Vay efendim keneler çogaldi.

Comment

yine benim yazıyı selosel kaldırmış hep böle yapıyo

zaten bıraktım kuş vurmayı vicdanım elverniyo yazık onlarında bi hayatı var yuvası var bizim gibi bizden bi farkları yok bana göre o yüzden öldürmüyom bide kafama bi saplantı girdi çok kötü bişi bi hayvan öldürecek olursam kendimi onun yerine koyuyom öldürem
          iyom

Comment

bi pisgoloğa görünmek lazım yada bir kasaptan ders almak lazım

Comment

Eskiya benim gibi et sende.Bir homo erectusleri seyret birde imamin vaazini.Isine geleni al isine gelmeyeni sal gitsin.

Comment

Eger dedigim gibi edersen çok rahat ediyorsun.Vicdanen rahatsin dinende rahatsin.Cennet garanti .Bu dunyadanda zevkini aliyon ohh gel keyfim gel.

Comment

baktım senin homo eroctus lere ama abi öle konular bana ters tepki verir bana mesela ben çok ileri kendi geleceğimi güşünemem mesela yaşlılığımı kader konusunu ve dini konuları kafamda fazla yorumlamam şeytanı falan melekleri cinleri ben onları kafama yerleştirirsem bana hayat anlamsızlaşır ve gereksizmiş gibi gelir birde ben içince öle olurum ben 1 tane bira içsem hayat anlamsız gelir bana diyer içenlerin tersine

Comment

zaten eyer hayvan öldürmek günahsa kesin bizim babamla cehendemin dibinde yerimiz hazır tarlaya her ilaç verişimizde milyonlarca böceği katlederiz

Comment

Working...
                    X