fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

FARE İLAÇLAMASI

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• FARE İLAÇLAMASI

Bahceselin ana sayfasındaki farelerle ilgili yazıyı okudum vede yorumumu yazdım.Ancak;Konunun forumselde tekrarını tarafımca uygun bularak,konuyu biraz detaylı şekilde tartışmaya açmayı takdirinize bırakıyorum.Gerek görevim gereği,gerekse gezmeyi sevmemden dolayı;sık,sık araziye çıkar temiz havayı koklar,köyedeki vatandaşlarla olsun veya başkaca vatandaşla olsun,sohbet ederim.Bunadna yaklaşık üç ay önce fare neslinin epeyce artdğını gördüm.Bu işle yakından ilgilenen arkadaşlarla bu konuyu görüştük;Evvelen yorumda da yazdığım üzere;ben mümkün mertebe zirai ilaç kullanılmasına karşıyım.Yıllardır bilinçsiz ilaç kullanımı ekolojik dengeye zarar verdi.Nerdeyse kurt,kuş yok oldu.Bir de bazı kendini bilmez insanların bu hayvanları bilinçsizce avlamaları bu hayvanları bitirdi.Düşünün tarlada yılan yokkk!!.Siyanürle tilki avı bu hayvanı da nerdeyse bitirecekti.Şimdi bu fare ilaçlaması yapılmasa daha iyi! Nedenmi? Şimdi bu ilaçlama yapılacak ve farenin doğal düşmanı olan bu hayvanlar bu zehirli leşleri yiyecek ve yok olacak.Seneye tekrar ilaç devam edecek vede paralar boşa gidecek.Bırakınız kardeşim yahuuu...Bu hayvanlara sahip çıkmayan vatandaş cezasını çeksin de aklı başına gelsin.Eğer ithal edilecekse,yılan,kuş ve diğer hayvanlar ithal edilsin.Sonra farede akıllanmış o zehirli yeme hiç bakmıyorki.Canım tazecik ekin duruken sizin yeminizi niye yesinki.Sonra şahsi görüşüm şu an hatırı sayılır yağmur yağdı vede yağmakta ilaca etkisi olmazmı?,Konunun yorumunu saygılar sunarak size bırakıyorum.Esen kalınız.
  • Fidanligi.com

Cevap: FARE İLAÇLAMASI

bende katılıyorum hocam size

Comment

Working...
    X