fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Anızların yakılması topraktaki faydalı mineralleri de yok ediyor

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Anızların yakılması topraktaki faydalı mineralleri de yok ediyor

Sn Ovak:Haklısınız,ancak okuduğumuz yazılarada cevap veriyoruz.Tabi elbetdeki yapıcı ve olumlu olmak kaydıyla.Bu anız yakma işi için yasal düzenlemeler elbetde şart.Bunun yanında Okullarımızda öğretmenlerimiz tarafındanda anlatılması gerekir diye düşünüyorum.benim öğrencilik yıllarımda tarım dersi vardı malesef şimdi kaldırıldı.yeniden gündeme getirilerek bilgi dağarcığı genişletilerek konulsa iyi olur fikrindeyim.Ayrıca ülkemizdeki TV'lerden gecenin belli saatlerinde bu tür proğramların yayınlansa ne olur? RTÜK ve Hükümetimiz bu işe el atsa.İllaki magazin proğramlarımı yayınlanacak? Esen kalınız

Comment

Cumhur Tonba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Sayın fsimsek. Öncelikle siz yazışmalarınızda biraz terbiye sınırlarını zorlamasanız iyi olur sanıyorum.
      Sayın ubeyd yapılan işlerin bir kısmını yazmış. Daha neler var.
      Herkezi bir sepete koyarak değerlendirmeniz ne ölçüde doğru.
      Sizin mesleğinizi merak ediyorum. Bu kadar düşünceli ve Vatanını seven bir kişi olmanız gurur verici. Acaba Vatanımız için nasıl çalıştınız, neler başardınız, örnek olacak işlerinizi yazsanızda, diğer arkadaşlar (sizin tabirinizle tembel olanlar ) sizi örnek alsa .
      Bekleriz.
      Hadi hadi. Önüme bir tuzak kurup beni içine çekmeye çalışma kardeşim. Ben yanlışı eleştiririm, Allah'tan başkada kimseden korkmam. Ben, tembele tembel derim. Ben yatana, yan gelip yatıyorsun derim. Ben, Karı koca Devletin her hizmetinden istifade edipte, kendisinden birşeyler yapması ve çalışması istenildiğinde, Devletine atıp tutan insanada nankör derim. Doğru neyse söylerim. Bunları söyledim diye beni Terbiyesizlikle itam ediyorsunuz. Lütfen, yazılarınızı daha aklı selim yazın, cevaplarınızıda düşünerek verin..

Comment

Sayın fşimşek, ne kadar da desteksiz atıyorsun.Sen tarımın t sinden bile anlamıyorsun seninle ne konuşayım 10 gündür bu formda seni takip ediyorum boş teneke gibi ses veriyorsun.Köy kahvehanesinde oturup hükümet kurup hükümet yıkanlar gibi hep boş eleştirip duruyorsun çözüm deyince fiissssss.
        . Ama senin kafan hep muhalefete bastığı için ne dediğini bile bilmiyorsun.
        Bence sen bu işten vaz geç eğer birilerine yardımcı ve faydalı olacak fikrin varsa yaz.Yoksa boş yere milletin moralini bozma. Yani tüm millet sahtekar üçkağıtçı ama sen tertemizsin.Bence aynaya bir bak ne göreceksin.

Comment

manolya50 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Sayın fşimşek, ne kadar da desteksiz atıyorsun.Sen tarımın t sinden bile anlamıyorsun seninle ne konuşayım 10 gündür bu formda seni takip ediyorum boş teneke gibi ses veriyorsun.Köy kahvehanesinde oturup hükümet kurup hükümet yıkanlar gibi hep boş eleştirip duruyorsun çözüm deyince fiissssss.
          . Ama senin kafan hep muhalefete bastığı için ne dediğini bile bilmiyorsun.
          Bence sen bu işten vaz geç eğer birilerine yardımcı ve faydalı olacak fikrin varsa yaz.Yoksa boş yere milletin moralini bozma. Yani tüm millet sahtekar üçkağıtçı ama sen tertemizsin.Bence aynaya bir bak ne göreceksin.
          Kime niyet kime kısmet Ben başkasına cevap verdim, siz üzerinize alındınız. Ne güzel söylemişim ağzıma dilime sağlık. Yarası olanlar bir bir çıkıyor ortaya. Tanıştığımıza memnun oldum..

Comment

Working...
          X