Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kaliteli Bejo Sebze Tohumlarý

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Kaliteli Bejo Sebze Tohumlarý

Metgen Tohumculuk olarak, Hollanda menþeili Bejo zaden tohumlarýný üreticilerimize sunmaktan gurur duyarýz..

Tohum satýþ ve pazarlamasýnýn yanýnda Türkiye'nin dört bir yanýndaki mühendis arkadaþlarýmýzla birlikte teknik danýþmanlýk hizmeti de sunmaktayýz.

Tohum Çeþitlerimizden Bazýlarý;

Domates
    Patlýcan
    Biber
    Savoy Beyaz Lahana
    Beyaz - Kýrmýzý Lahana
    Havuç
    Ispanak
    Karnabahar
    Piramid ve Yeþil Karnabahar
    Soðan
    Pýrasa
    Turþuluk Hýyar
    Kýrmýzý Pancar
    Brokoli
    Brüksel Lahanasý
    Çin Lahanasý
    Maydonoz Tohumlarý
    Turp Tohumlarý
    Bamya Tohumu
    Alabaþ
    Endivyen
    Kök Kereviz
    Sap Kereviz
    Rezene
    Hindiba
    Akdeniz Salata Tohumlarý
    Wýtloof Chicory Tohumlarý
    Kiþniþ Tohumlarý
    Pancar Yapraðý Tohumlarý
    Ispanak Yapraðý Tohumlarý
    Borecole Tohumlarý

• Fidanligi sponsor reklami

Cevap: Kaliteli Bejo Sebze Tohumlarý

Slm Ben BÜrÜksel Lahanasi Tohumu Hakkinda BÝlgÝalmak ÝstÝyorum.pazar Sorunu Bejo FÝrmasi Tarafindan KaldirilmiÞ DedÝler.fÝrma DÝrek ÝsraÝle Alip GÖtÜrÜyormuÞ. Bu Konuda BenÝ Aydinlatirsaniz SevÝnÝrÝm.

Comment

Slm Ben BÜrÜksel Lahanasi Hakkinda BÝlgÝ Almak ÝstÝyorum TÜrkÝyede Pazar Sonu Olan BÝr Sebze.bejo FÝrmasi Bu Sorunu Ortadan KaldirmiÞ,fÝrma DÝrek ÝsraÝle GÖtÜrÜyormuÞ Bu Konu Hakkinda BenÝ Aydinlatirsaniz SevÝnÝrÝm TeÞekkÜrler.

Comment

Selam T.sarýca,
        brüksel lahanasýnda pazar payý sorunundan bahsetmiþsin. Türkiye'de þu durumda pazar payý probleminin olduðunu düþünmüyorum. Özellikle bizim satýþlarýmýz oldukça iyi durumda. Ayrýca biliyorsunuz bu bitkinin kullaným alaný oldukça geniþledi. Gýda alanýndada sanayidede bu böyle. Çorbada, salatalarda, etli yemeklerde özellikle tercih edilen sebzeler arasýnda ve de oldukça vitaminli. Baþta bol e vitamini içermesinin yanýnda, bol lifli ve kanser önleyicidir.

Comment

CQnSuyu Kardeþim,Bu bürüksel Lahanasý ile ilgili bilgiyi,bir köþe yazýsý halinde;düzgünce ayrýntýlý þekilde(Nerede yetiþir,iklimivs,)nasýl tüketilir(yemeði,salatasý),Vitamin deðeri ne? açýklasanda bizde öðrensek.Yerken sanada dua etsek güzel olmazmý?

Comment

deðerli arkadaþlarýmben nazillide topraksýz çiftciyim yani bahçe kiralayarak yapýyorum 1994 beri.
            ben ogünden beri yeni ürünlerle uðraþýyorum Nazilli de ürettiðim ürünler sýrasý ile tabi önce ben havuþcuyum
            1 japon turpu
            2 bürüksel lahanasý
            3 burukoli porastat tedevisi bile yaptýk
            4 pramit burukoli
            5 kýrmýzý karnýbahar
            6 çin lahanasý
            7ýspanak çeþitleri renkli marullar önce yokmu var ama kýrmýzý patlýcan yoktu ki kýrmýzý patlak darý beyez darý ak demeyecem siyah darý fýndýk turp ekenmi vardý
            bu ürünlere yetiþtirmeseydim çoktan acýpayam yollarýna dönmüþtüm çok kazanmasamda nazillide kalýyorum tavuklu bürükseli çok severim herkese tavsiye ederim istenirse türlü gibi istenirse sade de güzeldir haþlayýb plav yanýna istersen ezerek çorbasýnaafyet olsun bütün lifli sebzeler kansere karþýdýr kýrmýzý gibi ziraat müh mustafa özdemirdir kendisine saygýlarýmý borç bilirim mutluluklar

Comment

Working...
            X