Hoşbuldum sayın deniz akvaryumu Dostlar nerede ben orada
Sayit beye ben de yazdım ve sağolsun oldukça ilgilendi. Hatta buradaki bazı fındık üreticileri de bu gübreyi kullanıyormuş, bahçeleri gözlem amaçlı öneride bulundu.
linkinde gübreleme bilgisi ve bitki besleme bölümünde tartışılması daha uygun olacaktır. Konu başlığını açtım., bu başlıkta sorulan soruları cevaplandırırsanız memnun oluruz. Hemen ben bir tane sormak istiyorum. Lütfen yukarıdaki linke tıklayınız. İlginiz için teşekkürler.
vuralnural kardeşim uzun zamandır nete giremiyordum bir trafik kazası nedeni ile bana adresini verirsen sana b5a sıvı organik gübreyi temnedebilirim. saygılar
Toprak Tvde 3 değişik renk etiketli B5a gördüm arlarında ne fark var Benim kullandığım
sarı etiketli
Birde Argozym (Enzim olarak geçiyor) ile B5a yı karıştırıp kullanmamda bir sakıca varmıdır
Saygılarımla
Firma zaman zaman etiketleri yeniliyor bu esnada ambalaj tasarımı açısından deniyor özellkli farklılıklar yoktur. Bu değişim sanırım birazda bayilerin talepleri ve ambalajın klasik görünümden kurtarılması ile alakalıdır. Yine Fuardaki görüntülerde bende oradaydım piyasadaki sahtelerine karşı firmanın ambalajlarınıda göstermek için teşhir ediliyordu. Maalesef piyasada B5A diye ve hatta muhtelif bayilerin ismiyle birileri sahte b5a pazarlamaya çalışıyor.
B5A yı farklı ürünlerle karıştırmanızı tavsiye etmeyiz. Muhtemelen B5A nın teklnolojisi ile enzim karıştırğında eğer enziminiz organik kökenli ise b5a ya onu parçalar işe yaramaz hale getirir ya da enzim kimyasal kökenli ise b5a nın işe yaramamasına neden olur birlikte kullanmanızı tavsiye etmem.
Brower arkadaşım b5a nın 3 ayrı renkte çıkması çiftci ve kullanıcılarımızın istegi dorultusunda hazırlanmıştı .bu güne kadarda bu şekilde piyasaya sunuldu ançak avrupa birliginden lisans aldıktan sonra tek renge dönüş yapıladı bundan sonra çıkacak kitapcık,etiket,broşür ve reklam baskıları açık yeşil olarak tek renk ve tek tip olarak uygulanacaktır.
Selahattin YILMAZ arkadaşımın görüşlerine katılıyorum b5a tek başına kullanın her hangi bir başka ürün ile kullanmayın saygılar.
Merhaba... Süper organik gübreyi denemeyi diliyoruz. Bugüne kadar daha çok keçi gübresi kulladık. Hem oldukça masraflı,hem de yabani otlarla baş etmesi zor oluyor.Elimizden geldiğince ağaç fideleri dikmeye çalışıyoruz. Bu bölgede şimdilik su sorunumuz olduğu için ancak kendi ihtiyacımız için sebze yetiştiriyoruz.Gübrenizi nasıl , nereden temin edebiliriz? Bir de organik tarım ilaçları da üretiyormusunuz? Yardımcı olup bizi bilgilendirebilirmisiniz lütfen... Teşekkür ederiz... Hoşça olun,Hoşçakalın...
Comment