fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Balık Avlama Tutkunları

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Balık Avlama Tutkunları

Kaç saat kaldınız acaba?Herhalde şöyle üç beş saat kalmışsınızdır.Ve Balık çıkmaması biraz ilginç çünkü oraya daha yeni yavru balıklar atıldı.İki sene etti ,çok balık olamsı gerek ama...

Comment

Sabah 5.30 gibi gittik 2 saat kadar kaldık. Yöredeki insanlar durumun bugün için böyle olduğunu söylediler. Hava buharlı imiş sanırırım.

Comment

Ha,bazı istisnalar varsa olabilir.Fakat Alabalık tutmanın keyfi bambaşka...

Comment

Sazan Balığını genelde pek kimse sevmez ama mangalda kokusu makusu olmuyor.Kötü koktuğuna inananlar için söylüyorum.Mangalda nefis oluyor ,herkes denemeli.

Comment

Balık tutmak ne güzel ya

Comment

Dikkat,Bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki şuanki Palamut Balığının tadı çok lezzetli.Herkes Palamut yemeli.Fiyatıda uygun.Kilosu on lira civarı.!!

Comment

Türkiye denizlerinde Uskumru tükendi herhalde......Üç sene öncesine kadar vardı ama....

Comment

Sazan sezonu 1-2 aya açılacak.Arkadaşlar,aynı zamanda denizdeki balıkların sezonu da yaz için kapanacaktır.Hamsiyi göremiyeceğiz

Comment

Efendim...balık konusunda bir yerel TV'de su ürünleri mühendisi Mühendisi bir kardeşimizle yaklaşık bir buçuk saatlik bir proğram yapmıştık.Bunu uygun görmeleri halinde sitemiz adminleri burada paylaşırlarsa faydalı olacağına inanıyorum.Tatlı su balıklarından sazan şu an çok lezzetli. Afiyet olsun,hayırlı avlar.

Comment

Balık tutkusu.Bende de var bu tutku.Ama kesinlikle ağ atmıyorum.Bir de kayığım var kafama estikçe açılıp misinayla balık tutuyorum.ÖZellikle palamut balığını 50 kancalı misina ile avlamaya bayılıyorum.20-30 tane balık birden takılıp sizi zorlarken onu çekmesi toplaması v.s. çok zevkli.Ufak balıklarıda (istavrit, çinekop, karagöz gibi) karadan avlamaya bayılıyorum.Ama kesinlikle ağ balıkçılığı bana göre değil.Normalde çok büyük bir teknem var 7 metre ve her türlü deniz koşuluna dayanabiliyor.Fakat zamansızlıktan onu da satıyorum.

Comment

Working...
                      X