fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mantarcılık

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Mantarcılık

herkese meraba ben istanbul ümraniyede kültür mantarı üretimi yapmak istiyorum şu an araştırma aşamasındayım bana pastörizasynu çok iyi yapılmış hazır kompost ve örtü topragı nereden bulabilirim ve üretim yerini oluştururken dikkate neleri almam gerek bu konularda bilği verir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
    NACİYE GÖKGÖZ

Comment

Böyle saçma ve ekonomik değeri olmayan sorularla lütfen eğitim görecek kişilere mani olmayın ve bu sanatı basit e teşifre etmeyin Dr.Zir.Müt.H.Altuncu

Comment

Ümraniyede Kültür mantarı yetiştirmek istediğinizi ve kompost ile örtü toprağını nereden alacağınızı soruyorsunuz.Öncelikle bu kültürü üretimini biliyorsanız yetiştiricilik yapın.Bilb
        miyorsanız öncelikle eğitim ve tat bikat yapmadan başlamayın.Eğer usta iseniz size %25 verimli kompost alacağınız garantili öğrencilerimden temin ederim.GSM:05079875438 Dr.Zir.Müt.H.Altuncu

Comment

Kültür (doğal olmayan) mantar, tek türmüdür ? Farklı çeşitlerde yetiştirilebilir mi?

Comment

K0900 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Kültür (doğal olmayan) mantar, tek türmüdür ? Farklı çeşitlerde yetiştirilebilir mi?
            evet yetiştirilebilir, onlarca kültüre alınmış mantar çeşidi var ama ülkemizde sadece kabul görmüş ekonomik değeri olan 2-3 tür mantarın üretimi yoğun olarak yapılıyor.

Comment

Yazdığım son kuruluş ve kültür mantarı üretimi <kompost yapımı kitabımı paylaşırım dediğim konuyu açiklıyorum.Sizinle ve üyelerile üreticiler ile paylaşırım dediğim konuları unutmayın bu sitete olması gerek.Zira daha çok kişinin ihtiyacı olduğu bu bilgileri bu sitede bulması imkanı daha geniş kitlelere hitap edeceği düşüncesi ile bunu bu şekilde olmasında fayda görüyorum.Kanaatim.Dr.Zir.Müt.H.Altuncu

Comment

Sayın H.Altuncu, Kitabınızı mı bazı bölümlerini mi paylaşırsınız bizimle? tam anlayamadım.

Comment

Working...
                X