fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Palmıye Tohumu

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Palmıye Tohumu

nekadar tohum ıstıyosun beyfendı

Comment

washington rubusto tohumu yollaya bilirim ihtiyacı olana.

Comment

40 veya 50 tane kadar palmiye tohumu rica ediyorum. Cinsini, bende tam olarak seçemedim. İstanbul ikliminde ne yetişebilir acaba?

Comment

Sen adresini yolla boş bi vaktimde yollarım. Yerini hazırla çünkü yolladığımda tohumlar çimlenmiş olacak.

Comment

kanka hani banada yollayacaktın bende uşakta ilk palmiye yetiştiren kişi olarak hava yapacaktım millet len özkana bak palmiye bile yetiştirmiş helal olsun adama diyeceklerdi

sen o tohumları palmiyelerdenmi topluyosun yani her palmiyenin tohumu olurmu bu tohumlar küçükmü büyükmü? oluyo sen onlardan bana yollarsan ben senin için yetiştiririm sende satılıyosa satarsın palmiyeleri ben sadece yetiştirme meraklısıyımXD

Comment

Her palmişyenin hurma salkımı gibi tohumları olur. yada üzüm salkımı gibi. Büyüklüğü büyüklüğü bu resim kadar () sana yollayacaklarım biraz daha küçük. sende adresini yolla bakalım bir kaç gün içinde çimlendirip yollarım. Normalde bir ayda çimleniyor ama ben hallediyorum.

Comment

ciddi yollayacakmısın yollayacaksan selçikler kasabası sivaslı uşak ((özkan senkoş)))

Comment

bi boş vaktimde yollıyayım inş.

Comment

Working...
                  X