fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

goji berry( mutluluk meyvesi)

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: goji berry( mutluluk meyvesi)

MERHABA
    BENDE GOJİ FİDANI TEMİN ETMEK İSTIYORUM.
    KOLAY GELSİN

Comment

Arkadaşlar, bu yıl yaklaşık 2000 goji fidanı ürettim ve bu yıl ürettiklerimin meyvesini de tattım çayını da içtim.Kendim 2000 metrekarelik bahçeme küçük bir goji bağı kuruyorum.Yeni yılda kuru meyve de üretmiş olacağım inşallah..Geriye kalan goji fidelerimi ilgi duyan ve fidan isteyen goji dostlarına ulaştıracağım. Bölgemde yöresel olarak da satıyorum. Her boy fidanım da mevcut.

Comment

Goji Berry fidanı (10 cm) nın tanesi 400 Krş aldım.

Comment

hk50 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Goji Berry fidanı (10 cm) nın tanesi 400 Krş aldım.

Hayırlı olsun sayın hk50..Güle güle büyütün fidenizi. Umarım birden fazla almışsınızdır. Çünkü birden fazla diktiğinizde daha bol meyve alıyorsunuz.

Comment

Sn yarenimex,
            6 Adet aldım.25 cm oldular.Sıcak ortamda hemen uyanıp yeşerdiler.selamlar

Comment

Sayın hk50 ürününüz bol olsun. Bu yıl meyvelerini tadarsınız büyük bir ihtimalle.. Çayını da denemenizi tavsiye ederim. Çok hoş..

Comment

Arkadaşlar ben kuru gojı meyvesinin tohumunu aldım ve diktim çimlenip sekiz tanesi çikti hiprit olup olmadığını bilmiyoum,büyüdüğünde meyve verip vermeyeceğini bilmiyorum.çimlenmesi çok kolay bir meyve

Comment

goji meyvesinin fidanlarını veye celiklerini nereden temin edebiliriz.telefon veya adres verirseniz sevinirim. Tel: 0 535 208 55 08

Comment

yarenimex goji fidanı almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. tel:0 535 208 55 08 cağrı bırakırsanız size dönerim

Comment

ugurgul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      yarenimex goji fidanı almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. tel:0 535 208 55 08 cağrı bırakırsanız size dönerim
                      Merhaba sayın ugurgul ben goji fidanı satıyorum.
                      Detaylı bilgi için http://www.poslufidan.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İyi akşamlar.

Comment

ugurgul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sayın Uğurgül,
                        0535 685 40 45 'den yada [email protected] e-posta adresinden bana ulaşabilirsiniz. Dikildiğinde bu yıl meyve verecek olan da dahil her boy gojiberry fidanım mevcuttur. Memnuniyetle yardımcı olurum..İyi günler dilerim..

Comment

Sayın Uğurgül, emanetleriniz umarım sağsalim ulaşmıştır.
                          Keyifle büyütüp bol ürün almanızı dilerim..

Comment

sağ ol arkadaşım size teşekkür edrim emenetleri sağlam olarak teslim aldım sağ olun selamlar kolay gelsin

Comment

merhabalar, bende saksıda goji berry yetiştiriyorum, çok hızlı boy atıyor. Dallar kalınlaşıp güçlenmeden tekrar kollanıyorlar. boyu 1 metreyi geçen 5-6 tane incecik dalları oldu. Çiçeklenme görmedim henüz. Dalların güçlenmesi için budama yapmalımıyım acaba?

Comment

kgulduren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                merhabalar, bende saksıda goji berry yetiştiriyorum, çok hızlı boy atıyor. Dallar kalınlaşıp güçlenmeden tekrar kollanıyorlar. boyu 1 metreyi geçen 5-6 tane incecik dalları oldu. Çiçeklenme görmedim henüz. Dalların güçlenmesi için budama yapmalımıyım acaba?
                                Sayın KGüldüren, öncelikle bahçeniz varsa gojilerinizi bahçenize dikmenizi öneririm. Ama bahçeniz olmadığı için saksıda yetiştirmek zorundaysanız, saksılarınızı günlük en az 7- 8 saat güneş görecek bir konumda bulundurunuz. Gojilerde dipten yeni sürgün verme sık rastlanan bir olaydır, bu durumda olanların gövdelerini teke indirin. Boyları bir metreyi aştığında da bir metre civarından tepe sürgününü kesin. Bu işlemden sonra gövde üzerinde yan dallar oluşacaktır, çiçek ve meyve bu yan dallar üzerinde bolca oluşacaktır.Tabii çiçeklenme için için sadece boy değil bitkilerinizin belli yaşı da bulması gerek. En az dört beş aylık olmalılar, dört beş aylık olduklarında aralarında sürpriz yapıp çiçek verenler olabiliyor, ancak ikinci yıl çiçek ve meyve görme olasılığınız daha da yüksek olacaktır. Kolay gelsin..

Comment

Working...
                                X