lilum zambakların üçreti ne kadar ben ankaradayım gönderebilirmisin şu anda mevsimimi yoksa satışı ne zaman bana yazarsan sevinirim veysel ünal [email protected]
Türkiyenin her tarafına gönderiyorum, fiatlar haziran onbeş gibi açıklanmasını bekliyorum satışlarada ondan sonra gececeğiz, Satış mevsimi haziran onbeş veya haziran sonu gibi başlar, ağustos sonuna kadar sürer, ondan sonrada ekimi başlar.
Arkadaşlar Satış ile konuşmalarımızı buradan
Diğer soru cevap, görüş düşünçe, ve bilgilerimizi burada baylaşalım. Bilgiler paylaşıldıkça güzeldir. Bu konuda sorularınız olursa bilgim dahilinde cevaplamaya hazırım.
Merhaba, ilanınızdan lilium aradığınızı okudum elimde çok miktarda mevcut .Tanesi 1 liradır. Hazirandan sonra satışa başlayacağım. Satışa hazır olduğunda gönderirim. Kaç adet istediğiniz ve adresinizi yazın rezerve edeyim.
Çiçekçilik yapıyordum,Elimde on bin kadar çok emek vererek yetiştirdiğim beyaz zambak var iri soğanlar, Başka nedenlerden dolayı bu işi yapamayacağım, ve satmayı düşünüyorum. 50 kuruştan hepsini vereceğim.
İstiyen olursa [email protected] iletişim kurabilir.
Her nekadar hibrit zambaklar tavsiye olunuyorsada ben mor zambak olarak anılan kılıç gibi yaprakların arasından yassı çıkan mor çiçekleri olan türü arıyorum. Geçen yıl Eminönünde bulmuştum soğanını ancak bu yıl bulamadım, bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir
Evet bende az önce araştırıken aynı kanıya vardım, malesf satıcılar bilgi vermiyor veya bilmiyor, peki bu mevsimde bulursam ekim için uygun zaman değil mi ?
Comment