Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Rüzgarkesen aðaçlar

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Rüzgarkesen aðaçlar

12 dekar yarý bodur grany smit ve golden delicius bahçe yaptým.bahçenin kuzey ve güneyi rüzgara açýk.buralarda rüzgarkýran olarak hangi aðaçlarý kullanabilirim.hem ekonomik olsun hemde çabuk boy atsýn.yardýmlarýnýzý bekliyorum

metin özel
    karaman
  • Fidanligi sponsor reklami

Cevap: rüzgarkesen aðaçlar

Ticari amaçlý isen kavak derler kardeþ ama ben en iyi çit bitkisi ve çabuk büyüyen servi türlerini öneririm mavi servi olur leylandi olur yeþil servi olur. Hemde bunlarýn fiyatý ucuzdur ben sana en babasýný en ucuza bulurum saygýlarýmla

Comment

SAu ve Topraðýn yapýsý çok önemli,Ama size kesin kavak önermem.ÇünküBazý kavak türleri aþýrý yaprak biti ve haþareta yataklýk yaparlar.Eðer sulama imkaným kýsýtlý diyorsanýz;Uzayan akasay ve Boylanan meþe türleri ni tavsiya ederim.Ayrýca budamada ve dikim türüde önemli.Meþeyi,palamutdan ve sýk dikiniz,keze akasyayýda fidan seçerken top akasya almayýnýz.Tabi sizin görüþünüz çok önemli kolay gelsin.Baþarýlar.

Comment

Bence "Mezarlýk Servisi" ni kesinlikle kullanýn. En ucuz ve en hýzlý büyüyenlerdendir. Boylu olduðu için de iyi rüzgar perdesi olur. Biraz yakýn dikin, zamanla aradan alýrsýnýz.

Comment

Cupressus arizonica

özellikle sert rüzgarlarýn bulunduðu bakýlarda rüzgarý engellemek için rahatlýkla kullanabileceðiniz bir bitkide C. arizonica dýr.Bir çok yerde önerilen Leylandii ise bahsettiðim C.arizonica ya göre daha narindir.Ve yapýlan uygulamalarda da görüldüðü üzere bir çok kere orta kalitede leylandiilerin yandýðý görülmüþtür.Eðer illa ki Leylandii kullanmak isterseniz,kök bölgesinin saðlam olmasýna ve rüzgar ile sarsýlmamasýna dikkat etmeniz gerekir.Bu da bitkilerin kazýklara baðlanmasýyla mümkün olabilmektedir.

Comment

Cevap: Rüzgarkesen aðaçlar

ben gravilla öneririm

Comment

Cevap: Rüzgarkesen aðaçlar

ben marmaris turunç beldesinde bahçevan olarak çalýþýyorum öncelikle tüm bahcesel üyelerine selamlarýmý iletirim inþallah verimli bilgi alýþveriþinde bulunuruz bu bölgede üzerinde bolca gezinebilecek ve bu yöreye uyum saglayabilecek bir çim önerirseniz sevinirim müþterim bermuda istemiyor saygýlarýmla

Comment

Working...
              X