fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çim Tohumu Karışımları ve Tavsiyeler

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Çim Tohumu Karışımları ve Tavsiyeler

çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiden dolayı hayırlı günler.

Comment

selam arkadaslar ekım ve kasım aylarında izmir urla gulbahce de yanı denıze yakın bır alanda yazlık evın bahcesıne cım ekmeyı dusunuyorum. ben bahceyı oncelıkle anlatayım bazı bolgelerde agaclar bulunmakta ve bu yuzden golgelıkler var ama devamlı degıl bazı saatlarda denıze yakın bır alan benım ıstedıgım ıse bu cın alanın uzerınde rahatlla oturabılmelıyım ve goruntu olarak guzel olmalı bunun ıcınnası bır karısım kullanmalıyım ve tavsıye edecegınız her turlu bılgıye ıhtıyacım var

semıh
      [email protected]

Comment

Teşekkürler çok güzel bilgiler

Comment

mrhba sayın selsarac
          çimle ilgili bir kaç konuda sizin fikirlerinizi almak istıyrorum.
          bahçemin çimlenmesini yapmaktayım geniş bir alan fakat mevcut olan toprak iklim ve toprak özleliklerinden dolayı sarı bir toprak toz halinde mevcut olan toprağın tesvıyesını yaptıktan sonra çimlendirme yapabilirmiyim.ve bu toprağa hangi çim tohumunu kullanmalıyım.(akdeniz iklimi hakkim)
          arazideki sarı toprakta çimlenme olmuyorsa sarı topragi söküp kırmızı toprakmı doldurmalıyım.

saygılar...

Comment

Çim Tohumu Karışımları ve Tavsiyeler

mrblar,İzmir Çiğli organize sanayideki firmamızın çevresini çimlendirmek istiyoruz.Bir hafta içinde ekim yapılmak üzere bir çim çeşiti veya karışımı önerebilir misiniz?Şimdiden teşekkürler

Comment

sn.sinem353 ,

özellikle ege ve akdeniz yöresinde uyumlu çim tohumları geliştiten çim tohum firması İspanyol FİTO Firmasından bilği alabilirsiniz.

FİTO TOHUMCULUK Tic.Ltd.Şti.

TEL: (242) 340 50 55-46-47-48
              FAX: (242) 340 63 64 yetkli müdür CEMAL BEY,

Altınova Sinan Mahallesi Antalya Caddesi Aırport İş Merkezi No:1/11 -Antalya

Comment

Hocam otlara karşı baskın özelliği olan çim var mıdır?
                kolaylıklar dilerim.

Comment

Merhaba,

Ben karışım konusunda yardım talep ediyorum. Tabi kırmayıp yardımcı olabilirseniz. Ben Bahçecik / Kocaeli'de yaşıyorum. Bilmiyorum İzmit'i biliyor musunuz ama benim yaşadığım yer Samanlı Dağlarının orta-tepe kısımlarına düşüyor. Genel olarak sıcaklık İzmit'ten 2-3 derece daha düşük. Etrafımız çam ve meşeden oluşan ormanlık bir alan ,çevremizden dere geçiyor. Şu aralar gündüz 27-28 derecelerdeyken geceleri 13-15'lere kadar düşüyor. Kışın 4-5 kere 50-60 cm'lik kar birikimimiz oluyor ve her seferinde 5-6 gün yerde kalabiliyor. Çimlendireceğim alan yaz aylarında gün doğumundan akşam saat 18:30'a kadar güneş alıyor diyebilirim. %10'luk bir alan yarım gün güneş alıyor diyebilirim. Sulama suyu olarak Yuvacık barajından gelen şebeke suyunu kullanıyoruz. Bana uygun bir karışım tavsiye edebilir misiniz? Kullanım alanı ev bahçesi, oğlan top falan oynuyor.
                  Last edited by buranil80; 14.08.12, 09:42.

Comment

Merhaba arkadaşlar ben bugün yeni üye oldum. Bahçekatında oturuyorum. Bahçeye çim ekmek istiyorum. Genelde gölgelik olan bahçeme dayanıklı basılabilen çim arıyorum. Ekimi ve bakımı hakkında da bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler.

Comment

Hoşgeldiniz Ümit Bey.

Comment

Working...
                      X