Bonsai yetiştiriciliği biraz zahmetli bir iştir.bonsai yetiştiriciliği yapan kişiler buraya resimlerini eklerse ve nasil yetiştirdiğini yazarsa bu konuda benim gibi acemi ve bilgisi olmayanlara da güzel bir ortam olur.ziraat teknikeriyim ve bu bitkiler üzerinde bir araştirma yapiyorum.ayni zamanda da yetiştiriciliğini yapiyorum.değişik yetiştirme ve budama şekilleri ile ilham almak istiyorum.ben kendi yetiştirdiğim bitkilerimin resimlerini ekleyeceğim.daha henüz ekimden itibaren 1 aylik
[ATTACH=CONFIG]2466[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2467[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2468[/ATTACH]
tohumlari ektiğinizde kesinlikle vazgeçmeyin.çimlenmesi uzun sürebiliyor özellikle benim ki gibi soğuk pencere önlerinde.1 geçtikten sonra çimlenmeye başladi bendekiler ve bu hali aldilar.bol bol su verin ama günde bir sefer verin
[ATTACH=CONFIG]2466[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2467[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2468[/ATTACH]
tohumlari ektiğinizde kesinlikle vazgeçmeyin.çimlenmesi uzun sürebiliyor özellikle benim ki gibi soğuk pencere önlerinde.1 geçtikten sonra çimlenmeye başladi bendekiler ve bu hali aldilar.bol bol su verin ama günde bir sefer verin

Comment