fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

meyve fidanı almak istiyorum

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• meyve fidanı almak istiyorum

şubat ayı sonunda 300 elma 300 armut 150 erik 150 kiraz ve 150 dut fidanı almak istiyorum ilgilenenlerin fiyat listelerini bekliyorum mail adresim ufukkuzu hotmail.com

Cevap: meyve fidanı almak istiyorum

Sayın Ufuk Bey, sitemizin sponsoru Tarim ve Bahçe Malzemeleri e-Ticaret Merkezi Online Alis Veris sitesiyle görüşmenizi tavsiye ederim.

Comment

Bu ara İLANSEL BAHÇE PEYZAJ TARIM ORMAN ÇEVRE İLANLARI - BAHCESEL.COM/ILANSEL servisimize de ilan bırakırsanız daha etkili duyuru yapmış olursunuz.

Comment

Bu yıl fidan talepleri oldukça yoğun şubattan önce fidanlarınızı ayarlamanızı tavsiye ederim.

Comment

teşekkür ederim sayın selahattin bey sitenizi büyük bir beyeni ile boş zaman buldukca takip etmeye çalışıyorum verdiğiniz emeği takdir edip teşekkürlerimi sunuyorum umarım kıymetli türk halkına faydanız büyüktür işinizde üstün başarılar dilrim tüm türk halkına bereketli hayırlı bir 2010 yılı dilerim sağlıcakla kalın sevgi ve saygılar KADİR KUL ...

Comment

sayın ufuk bey merhaba ilk önce nereye hangi bölgeye dikeceksiniz kiviyi düşünmüyormusunuz.

Comment

kivici52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              sayın ufuk bey merhaba ilk önce nereye hangi bölgeye dikeceksiniz kiviyi düşünmüyormusunuz.

kivi Trakya bölgesi Tekirdağ tarafında yetişir mi merak ettim

Comment

sayın ufuk bey kuzey marmara bolgesinde canakkalede bursa yalova buralarda yetişiyor kivi fidanı nemli bölgeyi seven bitki birde olmazsa olmazı su su yoksa meyvede yok.

Comment

Sn Üveyik Kuşu

Tekirdağ merkezde kivi yetişmektedir. Eğer bahçeyi görmek isterseniz size bahçeyi gösterebilirim.Bahçe yaklaşık 7-8 yaşlarındadır...

Comment

Kivi Tekirdağ bölgesinde randımanlı yetişmez ben kivi üretiçisiyim çok nemli bölgeleri sever

Comment

slm.sizin bahcesel sitesi forumundaki mesajınızı okudum.ben mugla -fethiyeliyim.burada kivi yetiştirmek istiyorum.çelikleme yöntemiyle yetiştirmek istiyorum.acaba sizden çelik temin etme şansım var mı.yardım ederseniz cok memnun olurum[/FONT]

Comment

Kiviyi fidanlıktan almayı denseniz iyi olur çünkü Kiviye sahip olan kişi sayısı az.

Comment

Working...
                        X