şubat ayı sonunda 300 elma 300 armut 150 erik 150 kiraz ve 150 dut fidanı almak istiyorum ilgilenenlerin fiyat listelerini bekliyorum mail adresim ufukkuzu hotmail.com
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
meyve fidanı almak istiyorum
Collapse
X
-
Cevap: meyve fidanı almak istiyorum
Sayın Ufuk Bey, sitemizin sponsoru Tarim ve Bahçe Malzemeleri e-Ticaret Merkezi Online Alis Veris sitesiyle görüşmenizi tavsiye ederim.
-
Bu ara İLANSEL BAHÇE PEYZAJ TARIM ORMAN ÇEVRE İLANLARI - BAHCESEL.COM/ILANSEL servisimize de ilan bırakırsanız daha etkili duyuru yapmış olursunuz.
Comment
-
teşekkür ederim sayın selahattin bey sitenizi büyük bir beyeni ile boş zaman buldukca takip etmeye çalışıyorum verdiğiniz emeği takdir edip teşekkürlerimi sunuyorum umarım kıymetli türk halkına faydanız büyüktür işinizde üstün başarılar dilrim tüm türk halkına bereketli hayırlı bir 2010 yılı dilerim sağlıcakla kalın sevgi ve saygılar KADİR KUL ...
Comment
-
kivici52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın ufuk bey merhaba ilk önce nereye hangi bölgeye dikeceksiniz kiviyi düşünmüyormusunuz.
kivi Trakya bölgesi Tekirdağ tarafında yetişir mi merak ettim
Comment
-
slm.sizin bahcesel sitesi forumundaki mesajınızı okudum.ben mugla -fethiyeliyim.burada kivi yetiştirmek istiyorum.çelikleme yöntemiyle yetiştirmek istiyorum.acaba sizden çelik temin etme şansım var mı.yardım ederseniz cok memnun olurum[/FONT]
Comment

Comment