Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Servi Nasýl Üretilir

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Servi Nasýl Üretilir

Arkadaþlar servi ve mazý tohumlarýný plastik bardaklara 200 adat diktim baþarýlý olabilirmiyim ne yapmam lazým

Comment

Normal þartlarda doðal ortamda uygun derinlikte ve uygun sýcaklýkta çimleneceklerdir. Sizi 1-1,5 ay kadar bekletir sera varsa daha erken çimlenme elde edersiniz.

Comment

Bu Servinin Tohumlarý çok cýlýz sanki diyosunuzki bundanmý fidan cýkacak ektim bakalým ne çýkacak

Comment

Bahçemde yaklaþýk 3.5 m yüksekliðinde duvar þeklinde 60 kök servi bulunmakta .Genelde yeþil ancak yer yer kuruma olmakta gübre(üre) verildi ,yaprak gübresi denilen bir ilaç 3 kere püskürtüldü ancak kuruma yer yer devam ediyor....yardýmcý olabilirseniz sevinirim...tþk..

Comment

Büyük bir ihtimalle hava akýmýndan dolayý kurumalar olmuþtur ama tekrar yeþerir merak etmeyiniz.

Comment

sn.ubeyd çok tþk...bir sitede mantar diye bir yazý okumuþtum benim bakçývanýn kullandýðý ilaca baktým þimdi protient cupper plus ....ancak sizin söylediðiniz doðru olmalý zira duvar þeklinde olan servilerin bir kýsmýnýn arkasýnda beton duvar var...sorun bu kýsýmdakilerde...tþk

Comment

Working...
              X