fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Servi Nasıl Üretilir

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Servi Nasıl Üretilir

Arkadaşlar servi ve mazı tohumlarını plastik bardaklara 200 adat diktim başarılı olabilirmiyim ne yapmam lazım

Comment

Normal şartlarda doğal ortamda uygun derinlikte ve uygun sıcaklıkta çimleneceklerdir. Sizi 1-1,5 ay kadar bekletir sera varsa daha erken çimlenme elde edersiniz.

Comment

Bu Servinin Tohumları çok cılız sanki diyosunuzki bundanmı fidan cıkacak ektim bakalım ne çıkacak

Comment

Bahçemde yaklaşık 3.5 m yüksekliğinde duvar şeklinde 60 kök servi bulunmakta .Genelde yeşil ancak yer yer kuruma olmakta gübre(üre) verildi ,yaprak gübresi denilen bir ilaç 3 kere püskürtüldü ancak kuruma yer yer devam ediyor....yardımcı olabilirseniz sevinirim...tşk..

Comment

Büyük bir ihtimalle hava akımından dolayı kurumalar olmuştur ama tekrar yeşerir merak etmeyiniz.

Comment

sn.ubeyd çok tşk...bir sitede mantar diye bir yazı okumuştum benim bakçıvanın kullandığı ilaca baktım şimdi protient cupper plus ....ancak sizin söylediğiniz doğru olmalı zira duvar şeklinde olan servilerin bir kısmının arkasında beton duvar var...sorun bu kısımdakilerde...tşk

Comment

Working...
              X