fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mavi ladin üretimi nasıl yapılır

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Mavi ladin üretimi nasıl yapılır

Mavi ladin tohumlarını nerden temin ede bilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Comment

ladin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      evet biliyorum fakat çok pahalı uygun fiyata bana gönderecek arkadaş olsa alacam ilginize tşk ederim.
      1 yaş açık kök 35 kuruş, tohumdan beceremedim baharın açık kök alıp poşetledim.

Güneşten ilk yıl mutlaka korunmalı, her gün sulanmalı.

Comment

MERHABALAR BENİM 1 TANE MAVİ LADİN AĞACIM VAR 2,5 METRE BOYUNDA YALNIZ TOHUMLARINI ÇIKARMAK İÇİN KOZALAKLARIN İÇİNE BAKTIM HEPSİÇOK UFAK YAKLAŞIK 1 MM BU KOZALAKLARDAKİ TOHUMLARIN TAM OLGUNLAŞMA ZAMANI HANGİ AY ACABA.

Comment

Çimlenen tohumlar ilk açtıkları ibrelerden sonra bir yaz boyu olduğu gibi kaldı, neden durakladı?

Comment

Mustafa Yaman'dan aldığım mavi ladin tohumları 2 aylık hali.. %95 i çimlendi teşekkür ederim kaliteli tohumlarınız için... Ayrıca Türker beye de teşekkürler...

Comment

Şuraya bir işaret koyalım. Bu başlığa daha önce rastlamamıştım. Güzel bilgiler için herkese teşekkürler.

Comment

merhaba.. ben bir peyzaj mimarı adayıyım. ve mavi ladini çok seviyorum. üretmek için araştırma yaptım ama herkes farklı birşeylerden bahsediyor.bana yardımcı olursanz çok sevinirim. yada bnm için daha kolay yetiştirilebilcek bitki türü nedir? şimdiden teşekkürler..

Comment

aktas61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  merhaba.. ben bir peyzaj mimarı adayıyım. ve mavi ladini çok seviyorum. üretmek için araştırma yaptım ama herkes farklı birşeylerden bahsediyor.bana yardımcı olursanz çok sevinirim. yada bnm için daha kolay yetiştirilebilcek bitki türü nedir? şimdiden teşekkürler..
                  merhaba.
                  Nasıl bir yardım istiyorsunuz?
                  Mavi ladinin üretimi ve çoğaltılması bayağı zordur ama müthiş güzel bir ağaç.
                  Kolay yetiştirilebilecek bitki olarak; akçaağaç türleri,kokarağaç,akasya,kavak,söğüt aklıma ilk gelen türler...

Comment

seyyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    merhaba.
                    Nasıl bir yardım istiyorsunuz?
                    Mavi ladinin üretimi ve çoğaltılması bayağı zordur ama müthiş güzel bir ağaç.
                    Kolay yetiştirilebilecek bitki olarak; akçaağaç türleri,kokarağaç,akasya,kavak,söğüt aklıma ilk gelen türler...
                    öncelikle bu kdr kısa bir sürede cvp verdiğiniz için teşekkürler..
                    kolay yetiştirilenler heryerde oluyo ben daha farklı böylee hem biraz zor hem nadir bi bitki türü istiyorum araştırıyorum hala

Comment

• Cevap: Mavi ladin üretimi nasıl yapılır

Sedir türlerini deneyebilirsiniz.Çok asil görünüşlü ve dekoratif ağaçlardır.

Comment

• merhabalar mavi ladin yetiştirmek istiyorum. fakat mesaj yazmadan linkleri göremediğim için bu mesajı yazmalıyım

Comment

Working...
                        X