MERHABALAR BENİM 1 TANE MAVİ LADİN AĞACIM VAR 2,5 METRE BOYUNDA YALNIZ TOHUMLARINI ÇIKARMAK İÇİN KOZALAKLARIN İÇİNE BAKTIM HEPSİÇOK UFAK YAKLAŞIK 1 MM BU KOZALAKLARDAKİ TOHUMLARIN TAM OLGUNLAŞMA ZAMANI HANGİ AY ACABA.
Mustafa Yaman'dan aldığım mavi ladin tohumları 2 aylık hali.. %95 i çimlendi teşekkür ederim kaliteli tohumlarınız için... Ayrıca Türker beye de teşekkürler...
merhaba.. ben bir peyzaj mimarı adayıyım. ve mavi ladini çok seviyorum. üretmek için araştırma yaptım ama herkes farklı birşeylerden bahsediyor.bana yardımcı olursanz çok sevinirim. yada bnm için daha kolay yetiştirilebilcek bitki türü nedir? şimdiden teşekkürler..
merhaba.. ben bir peyzaj mimarı adayıyım. ve mavi ladini çok seviyorum. üretmek için araştırma yaptım ama herkes farklı birşeylerden bahsediyor.bana yardımcı olursanz çok sevinirim. yada bnm için daha kolay yetiştirilebilcek bitki türü nedir? şimdiden teşekkürler..
merhaba.
Nasıl bir yardım istiyorsunuz?
Mavi ladinin üretimi ve çoğaltılması bayağı zordur ama müthiş güzel bir ağaç.
Kolay yetiştirilebilecek bitki olarak; akçaağaç türleri,kokarağaç,akasya,kavak,söğüt aklıma ilk gelen türler...
merhaba.
Nasıl bir yardım istiyorsunuz?
Mavi ladinin üretimi ve çoğaltılması bayağı zordur ama müthiş güzel bir ağaç.
Kolay yetiştirilebilecek bitki olarak; akçaağaç türleri,kokarağaç,akasya,kavak,söğüt aklıma ilk gelen türler...
öncelikle bu kdr kısa bir sürede cvp verdiğiniz için teşekkürler..
kolay yetiştirilenler heryerde oluyo ben daha farklı böylee hem biraz zor hem nadir bi bitki türü istiyorum araştırıyorum hala
Comment