Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dikensiz gül

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Dikensiz gül

sagolasin hocam harbi merak ediyordum sonra aratirmasini yapacagim dikensiz gulun gerci harbi dikensiz gulu biliyordum ama sarki olarak ))

Comment

bu gül için baya degerlý dýyolar . halk arasýnda söledýgýmde dýkensýz gül deyýnce aa olmas varmýymýþ demektende kendýlerýný alamýyolar

Comment

tebrik ederim.baþarýlar dilerim.bende gülleri severim.ancak adresini verdiðiniz site cevap vermiyor.baharýn nsize gül sipariþim olacak kendi bahceme dikeceðim.selamlar

Comment

selam arkadaþlar ýlanselde mavi gul tohumu satýyorum býlgýnýze sunarým

Comment

Buda rosanýn bir çeþidimi yoksa ? ama bu dýkenli bir gül..

Comment

Bahcesel.com Yönetiminden açýklama: Kötü niyetli kullanýmlarýn engellenmesi için yeni üyelerimizin ilk birkaç mesajlarýnda link verme haklarý bulunmuyor. Forumumuzu kullandýðýnýz sürece bu hakka otomatik olarak sahip olabilirsiniz. Lütfen mesajýnýzýn alt saðýnda bulunan düzenle butonu ile mesajýnýzý yeniden düzenleyiniz ve birkaç mesajýnýzda link vermeyiniz. Anlayýþýnýz için teþekkür ederiz.

Comment

sarmaþýk gül þeklinde minyatür ve bol miktarda gül açan bir dikensiz gül çeþidi var.Halen Antalya Otogarýnda bu çeþit mevcut.Ancak latince ismini bilemiyorum.

Comment

merhabalar..ben adanadan oðuzhan piþirici..elimde yaklaþýk 1,5mt boylu ve dikensiz gül var..bunun urteýmýný yapmak hatta mumkunse patentýný almak ýstýorum...bu konuda yardýma ýhtycm var.þimdiden teþekkurler

Comment

ben Selçuk Dangaç.Yalovadan katýlýyorum.grandgala(dikensiz gül)yetiþtiriyorum.diðer güllere göre daha nazik ve daha çobuk hastalýklara kapýlýyor.para kazanýcam diye üretmek istiyorsanýz çok dikkat etmelisiniz.sonuç hüsran olabilir.

Comment

Working...
                    X