fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dikensiz gül

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Dikensiz gül

sagolasin hocam harbi merak ediyordum sonra aratirmasini yapacagim dikensiz gulun gerci harbi dikensiz gulu biliyordum ama sarki olarak ))

Comment

bu gül için baya degerlı dıyolar . halk arasında söledıgımde dıkensız gül deyınce aa olmas varmıymış demektende kendılerını alamıyolar

Comment

tebrik ederim.başarılar dilerim.bende gülleri severim.ancak adresini verdiğiniz site cevap vermiyor.baharın nsize gül siparişim olacak kendi bahceme dikeceğim.selamlar

Comment

selam arkadaşlar ılanselde mavi gul tohumu satıyorum bılgınıze sunarım

Comment

Buda rosanın bir çeşidimi yoksa ? ama bu dıkenli bir gül..

Comment

Bahcesel.com Yönetiminden açıklama: Kötü niyetli kullanımların engellenmesi için yeni üyelerimizin ilk birkaç mesajlarında link verme hakları bulunmuyor. Forumumuzu kullandığınız sürece bu hakka otomatik olarak sahip olabilirsiniz. Lütfen mesajınızın alt sağında bulunan düzenle butonu ile mesajınızı yeniden düzenleyiniz ve birkaç mesajınızda link vermeyiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Comment

sarmaşık gül şeklinde minyatür ve bol miktarda gül açan bir dikensiz gül çeşidi var.Halen Antalya Otogarında bu çeşit mevcut.Ancak latince ismini bilemiyorum.

Comment

merhabalar..ben adanadan oğuzhan pişirici..elimde yaklaşık 1,5mt boylu ve dikensiz gül var..bunun urteımını yapmak hatta mumkunse patentını almak ıstıorum...bu konuda yardıma ıhtycm var.şimdiden teşekkurler

Comment

ben Selçuk Dangaç.Yalovadan katılıyorum.grandgala(dikensiz gül)yetiştiriyorum.diğer güllere göre daha nazik ve daha çobuk hastalıklara kapılıyor.para kazanıcam diye üretmek istiyorsanız çok dikkat etmelisiniz.sonuç hüsran olabilir.

Comment

Working...
                    X