Cevap: AŞILI FİDAN YETİŞTİRME
abi valla konu açsan iyi olur bende bişi anlamadım bu yazılanlar banamı yoksa dier arkadaşlaramı veya biz bu aşıyı öğrendik ibirahim bey biliyo zaten sadece fıransada iklimler farklı olduğundan dolayı ağaçlara yazın aşı yapılıyomuş gibi görünüyo ama aslında orası kış ama yinede yapraklar yeşil birde o gördüğümüz aşılar erik aşısı muhtemelende adamlar bi erik cinsi keş vetmişler ama açıklamıyola çünkü eski çağdaki insanların yediği cinsten bi erik ama ayrıntılı bilgi yok
karnabatfidan Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster

ama şimdi sen yazdıklarınla ibrahim abiyi yanlışçı çıkarıyosun sanki o yanlış bilgi vermiş gibi ediyosun
ama cevap veren yok o yüzden kırgınlık oluyo önceki mesajındada küçük düşürüyon insanları der gibi yazmışsın abi asla böyle bişi olamaz yazdıklarım eleştiri ve kırgınlık la alakalı ben burda kimseyi küçük düşüremem çünkü içinizde yaş olarak en küçük benim maddiat olarak en küçük benim konum olarak en küçük benim tarım bilgisi olarak en küçük benim ve ben bu halimle sizleri nasıl küçük düşüre bilirim bi anlat sadece yazdıklarım elştiri ve kırgınlıktır öyle algılayın saygılar ben burda insanları küçük düşürmek gibi bir amacım olsa mesela onların mesajının altına saçma sapan şeyler yazarım onların verdiği bilgileri yanlış çıkartmaya çalışırım öle yaparım istesemde bunu yaparım ama sağılan inek kesilirmi abi zaten ben insanları severim maymundan geldiği için
Comment