fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AŞILI FİDAN YETİŞTİRME

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: AŞILI FİDAN YETİŞTİRME

boş ver domatesi domateste para yok ağaç dikimi ile uraşalım insanları ceviz kiraz dikimine yönşlendirelim şu an en geçerli bu ikisi hem bizde ağaç satmış oluruz

Comment

resimlere baktımda sankim bu domatesten bizim buralarda var mış gibi denk gelirse yazın bulursam yollayayım sana ama zaten tam siyah deil üzeri siyahımsı altı kırmızı konu biraz abartılmış gibi ama öyle domates bizdede oluyo ama onlar lezzetli oluyo

Comment

kanka benim fidan yetiştirme işi noldu hala bi ilerleme yok daha hala bu işe nasıl başlayacağımı bilmiyorum aslında ben işe başladım şimdi 400 kadar ceviz tohumu gömdüm ama tarla baharda sürülü idi bende uzun bi çukur açtım 15 santim civarı en alta çürük hayvan gübresi koydum biraz onun üzerine cevizleri yerleştirdim 10 santim arayla onun üzerine biraz ama çok az toprak attım onun üzerine tekrar yanmış gübre onun üzerine toprak attım bunu neden yaptım böyle yanmış gübrenin içine koydum biliyonmu biz cevizliğin kenarına biraz hayvan gübresi atmıştık ama topluydu neyse bunu üzerine cevizler düşmüş bu yaz onun üzerine düşen cevizler çıktı kendiliğinden ama yerde çıkanların 3 katıydı nerdeyse ve daha erken çıktı ondan öle yaptım herhalde iyi yapmışımdır bu gün yoksun

Comment

Dailymotion - Greffe en couronne avec un pépiniériste - une vidéo Vie pratique al sana video eskiya Ceviz Fidanı AÅ?ılama#

Comment

ibirahim abi ikinci videoyu izemiştim onu anladım ama birinci videodaki mantığı anlamadım şimdi bu adamlar ne ağacı aşılıyola neden çok yüksekten aşılıyola bide neden yazın yapıyola birde neden anaçları çok kalın bunları rica etsem birde mesajın için teşekkür ederim çok saol

Comment

Simdi eskiya calismayi yapanlar tamamen uzman bir ekip .Erik agaci uzerine çok eski bir çesit olan turun asilamasini yapiyorlar ancan ne oldugunu soylemiyorlar.Insanlarin bu turu eski tur olmasindan kaynakli hazine gibi gorduklerini ve satisinin iyi olmasindan kaynakli asilama yaptiklarini soyluyorlar.Yukseklik ise tamamen genç bir fidan meydana getirmek amaci ile yamilmis bir calisma.Kabuk altina saplama ile yapiyorlar asilamayi.Govdeye saplanacak dal bes goz sonrasi kesiliyor yani toplam bes goz birakiliyor.Detayina fazla inmezler bu dunyanin her yerinde boyledir.Farkinda isen ozel bir bantla asi alanini kapatiyorlar.Bu bant bildigim kadari ile kesilen yerin kendini tedavi etmesinde yardimci oluyor.

Comment

biz yapa bilirmiyiz veya sen yaptınmı hiç ama ben bişi keşfettim videoda aşının kabuğa yereştireceği kalemin kenarınıda inceden kesiyo herhade aşı ile anacın kabuklarının denk gemesi amaçı osa gerek birde kabuğun tek tarafına kalemi yerleştiriyo dier tarafa zarar vermiyo orayı açmıyo herhalde bu yola o açmadığı kabuk zarar görmediği için dier aşı kaleminide inceden kenarını kesmişti oraya ağaç su yolayacak böylece tutma ihtimali çok oacak ama sen zaten biiyondur bu aşıyı yapmışındır dimi ben yazın deneyeyimde çözersek olayı burda yayınlarız

Comment

asinin yazin yapildigi kanatine nasil vardinki

Comment

yapraklar yeşilya o açıdan yoksa yanışmı

Comment

Hangi yaziyi kaldirmislar? Birde yapraklar yazinmi yesil oluyor?Orasi fransa iklim farkliliklarinida unutma bazen kucuk detaylar hata yaptirtir.

Comment

kışınmı yapıyolar şimdi o aşıyı orda yapraklar dökülmüyormu senin köşede yazı vardı köpeğin sayibi varsa kurdun bişisi var die olan yazıyı diyecektim benim bigi sayar görmüyomuş önceki yazıarınada baktım yok herhalde benim pc de sorun var

Comment

ibirahim abi ben şimdi biraz ceviz gömdüm 400 kadar bunar bu yaz aşılana biirmi ben öyle die duymuştum şimdi gömdükerimiz ağustosta aşıanırmış die birde benim bidiğim kadarıyla bodur ceviz yok herhade ama pazarda birtane ağaşçı bütün ağaçlara marka yapıştırmış cevizede bodur ceviz die marka yapıştırmış bu doğru deyildir dimi ben sordum cinsi ne diye adam bodur ceviz dedi bende daha fazla üstelemedim içimden ne geçti biliyonmu yürülen işine ben bugüne bu gün bahçesel üyesiyim bana bari yapma bunu diyecektim

Comment

birinci videoda yapılan aşılar peysaj amaçlı olabilir aşı mart ayından başlayarak eylül ayı sonuna kadar yapılabilir . bu ağacın türüne göre aşının türüne değişir siz konuşmaya geldimi herşeyi biliyorsunuz bunları bilmemek de ayıp degil ama size yol gösteren fikir veren arkadaşları eleştiriyorsunuz ben meyve fidanı ve süs bitkisi üretimi yapıyorum hertürlü aşıyıda yaparım herkes herşeyi bilmeyebilir lütfen buradaki uzman arkadaşlara saygı gösterin

Comment

karnabatfidan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              birinci videoda yapılan aşılar peysaj amaçlı olabilir aşı mart ayından başlayarak eylül ayı sonuna kadar yapılabilir . bu ağacın türüne göre aşının türüne değişir siz konuşmaya geldimi herşeyi biliyorsunuz bunları bilmemek de ayıp degil ama size yol gösteren fikir veren arkadaşları eleştiriyorsunuz ben meyve fidanı ve süs bitkisi üretimi yapıyorum hertürlü aşıyıda yaparım herkes herşeyi bilmeyebilir lütfen buradaki uzman arkadaşlara saygı gösterin
                              Lutfen biraz açarmisiniz ne demek istediginizi?

Comment

iyi aksamlar fidanları satın aldınızmı acaba toprak kadar ekeceginiz fidanda önemli.

Comment

Working...
                                X