fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

CEVİZ BAHÇESİ KURMA

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: CEVİZ BAHÇESİ KURMA

Valla o kadar araştırdım ki ceviz nerde yetişir. ne zaman su verilir. budama nasıl olur. verim nasıl alınır. ürün nasıl toplanır. oturup kitap yazarım.
    pc video ve yazılarla dolu. bahce cahce gezdim. fidancıları dolaştım. Ama profesyonel yapan firma sayısı çok az. dediğim gibi onlarda 1 sene önceden sipariş alıyorlar.
    diğerleri mesela chandler fidan satıyorum diyor. ama sertifika şebin veriyor. neden diyorum abi çıkmadı daha diyor. ama tarım bakanlığında var chandler sertifikası. bilmesem satacak adam. yarın şebin çıksa kime ne diyecem?

Comment

iki adet ceviz ağacım var aşılarına baktım göremedim galiba aşılı değiller meyva aşısı (yama aşı )yapmak istiyorum basna meyve gözü erkek ve dişi lazım bunu nereden bulabilirim şebin ve bilecik

Comment

16 YILDIR CEVİZ FİDANI ÜRETİMİ VE SATIŞI YAPMAKTAYIZ.FİDANLARIMIZ SERTİFİKALI VE DEVLET ONAYLIDIR.HER TÜRLÜ KÖKLÜ VE TÜPLÜ CEVİZ FİDANI ÇEŞİTLERİMİZ ŞUANDA ELİMİZDE BULUNMAKTADIR.
        BİZE ULAŞIN SİZE YARDIMCI OLALIM....

05337270904

Comment

selamlar bende 10 dekar ceviz bahcesi kurdum 20 şebin 20 bilecik diktim 8 ay oldu budama akında şekil budaması ne zaman yapmalıyım vede humik asit nasıl kulanmalıyım nisan ayında 200 gr organik gübre kullandım başka neler yapmalıyım

Comment

ubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Sayın raxim işi bilende bilmeyende bu işe girişmiş. Denetleme yok vb gibi bir sürü şikayet etmişsiniz. Ama sizde bu işi bilmeden araştırıp sormadan kulaktan duyma bileğilerle başlamışsınız. Ülkemizde ciddi manada ve de kaliteli fidan üreten onlarca firma var. Kimse bilmiyor demekle hem bu firmalara hemde Tarım bakanlığındaki arkadaşlara laf atmışsınız .Bence bira araştırınız bakın neler bulacaksınız.Ön yargılı olmayınız.Veya bir iki olumsuz örnekleri genelleştirmeyiniz.
            arkadaşın verdiği örnekler benimde başıma geldi. ilçe tarım aracılığıyla kiraz vişne aldık. anacını kuş kirazı olsun diye söylememize rağmen idris çıktı.

çeşit olarak ziraat 900 kiraz ve kütahya vişnesi istedik. valla ziraat 900 harici hepsi var nerdeyse. çoğunluğuda erkenci işe yaramaz cırtlak kiraz çıktı. vişnenin çeşidini bile öğrenemedik. çok verim yapıyor ama küçük oluyor suluktan başkasına yaramıyor. 10. yılı dolmadan kurumaya başladılar. kuruyanın yerine ceviz dikiyoruz.

Comment

erzincan ili kemah ilçesi özdamar köyünde 15000 civarı ceviz fidanımız var.2-3 metre boylarında satış için yardımcı olurmusunuz.teşekkürler.

Comment

yerli veya yabancı çeşitlerle dikebilirsiniz. Ancak 2 yerine 3 adet öneririm. Tutmama riskine karşılık.
                Chandler-Franquette
                Şebin-Bilecik kaliteli çeşitlerdir.

Comment

tabiki. çeşitler nedir acaba

Comment

18 YILDIR CEVİZ FİDANI ÜRETİMİ VE SATIŞI YAPMAKTAYIZ.FİDANLARIMIZ SERTİFİKALI VE DEVLET ONAYLIDIR.HER TÜRLÜ KÖKLÜ VE TÜPLÜ CEVİZ FİDANI ÇEŞİTLERİMİZ ELİMİZDE BULUNMAKTADIR.
                    BİZE ULAŞIN SİZE YARDIMCI OLALIM....
                    iltişim:0538 933 62 12

Comment

slm nuru sendeki cevizler asilimi? kac yasinda ? ve fiyati nedir?

Comment

merhaba elimde her çeşit aşılı ceviz fidanı mevcuttur.ayrıca uygun fiyata satışa sunmuş bulunmaktayım.0539 432 34 85

Comment

fidanlarım 2yaşında olup boyları 1buçuk 2metre arasındadır

Comment

büyük boy yabancı ceviz fidanı nereden bulurum

Comment

sayın dumanov elimde yabancı büyük boy fidan var fakat fazla yok kaç adete ihtiyacınız var.
                              iletşim:0538 933 62 12

Comment

Merhaba,
                                Chandler cevizi 2012 mayısta tüplü fidan olarak 15 dönüm araziye dikeceğim.7x3,5 olarak dikmeyi düşünüyorum.
                                Sıra arası kuzey güney yönünde mi yoksa doğu batı yönünde mi olması gerektiği konusunda ve fidanın aşılı kısmının hangi yöne bakması gerektiği konusunda tereddütüm var.Bu konularda bilgi verecek arkadaşıma teşekkürlerimi sunarım.

Comment

Working...
                                X