fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

CEVİZ BAHÇESİ KURMA

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: CEVİZ BAHÇESİ KURMA

merhabalar ceviz fidanı ile ilgili her türlü bilgiye sahibim sorunlarınızda yardımcı.olabilirim.ayrıca ceviz fidanı dikmek değil önemli olan cinsine doğru fidan dikmektir.ceviz fidanı siparişleriniz ve sormak isteğiniz sorular için 0539 432 34 85 noyu tuşlamanız yeter.

Comment

merhabalar, Balıkesirdeyim 30 dönüm kadar tarlayı derin sürdürdüm yazı öyle geçirip sonbaharda aynı cinsten ekmeyi düşünüyorum.araştırdıkça kafam karıştı çevremde verime geçmiş bahçe yok,yardım alabileceğimiz uzman yok, burada geç donlar görülüyor rakım 139 metre olurmu olmazmı bilemiyorum ,yaptıklarınızı yazarsanız bizde faydalanabiliriz kolay gelsin

Comment

mrh fathan ben ceviz fidancısıyım hangi cins ceviz bahcesi görmek istiyorsunuz Ayrıca siz hangi cins ceviz fidanı dikmek istiyosunuz.benim manyasta tanıdığım birinin tanıdığımın chandler cevizbahcesi var onu gezebilirsiniz.daha fazla bilgi için 0539 432 34 85 noyu telden bana ulaşın yada tel.numaranızı gönderin sizi arayayım

Comment

Ankara Polatlıda bir ceviz bahçesi kurmak istiyorum (rakım 876) 14 dönüm kadar. fakat kafam çok karışık örneğin dikim aralığı çeşit yerli mi yabancımı?? maliyet ne kadar olur?? bölgemde kışlar soğuk geçer Polatlı Eskişehirin havasını daha çok benzer birde cevizmi Bademmi kendim halen çalışıyorum ????????????? soru soruu

Comment

fethana cevaben-merhaba ben ömer bende bu araştırma içerisindeyim size maraş18-10 sütyemez1 araştırmanızı tavsiye ederim.
            Last edited by ömer bulut; 22.08.13, 09:21.

Comment

cevizlerin döllenmesi ve çiçek zamanı

merhaba ben ömer yerli ceviz araştırması yapıyorum.İlgilenlerden yerli cinslerin E-D- çiçek açma zamanlarını gösteren çizelgeye sahipseler yardımlarını bekliyorum.TEŞEKÜRLER.05318601316.

Comment

fathan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                merhabalar, Balıkesirdeyim 30 dönüm kadar tarlayı derin sürdürdüm yazı öyle geçirip sonbaharda aynı cinsten ekmeyi düşünüyorum.araştırdıkça kafam karıştı çevremde verime geçmiş bahçe yok,yardım alabileceğimiz uzman yok, burada geç donlar görülüyor rakım 139 metre olurmu olmazmı bilemiyorum ,yaptıklarınızı yazarsanız bizde faydalanabiliriz kolay gelsin
                balıkesirde olur kardeş hiç canını sıkma geç donlarıda kafana takma hiç

Comment

sefil Baykus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Ankara Polatlıda bir ceviz bahçesi kurmak istiyorum (rakım 876) 14 dönüm kadar. fakat kafam çok karışık örneğin dikim aralığı çeşit yerli mi yabancımı?? maliyet ne kadar olur?? bölgemde kışlar soğuk geçer Polatlı Eskişehirin havasını daha çok benzer birde cevizmi Bademmi kendim halen çalışıyorum ????????????? soru soruu

benim tavsiyem yabancı çeşit olacak. chandler ve pedro birde en uygun tozlayıcıları. fidancı filan değilim yanlış anlaşılmasın.

dikim aralığı 8x4 öneriyorum 12 ila 15 yaşına geldiğinde pedroları kaldırdın mı olur bahçe 8x8 . chandler çeşidi şu anda benim bildiğim en geç açan ceviz türü. bu sene memlekette chandler harici diğerlerini kırağı vurdu. iyice araştır açık kök 10 tl fidan garantili sözleşme yapıyorlar dedikleri çeşit çıkmazsa tazminat alıyorsun. sen her halükarda kendini garantiye alacak şekilde sözleşme ile fidan al derim.

Comment

göksal taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    mrh fathan ben ceviz fidancısıyım hangi cins ceviz bahcesi görmek istiyorsunuz Ayrıca siz hangi cins ceviz fidanı dikmek istiyosunuz.benim manyasta tanıdığım birinin tanıdığımın chandler cevizbahcesi var onu gezebilirsiniz.daha fazla bilgi için 0539 432 34 85 noyu telden bana ulaşın yada tel.numaranızı gönderin sizi arayayım

fidan pazarlamak için uğraşacağınıza vatandaşın sorularına doğru dürüst cevaplar verseniz çok daha fazla fidan satacaksınız.

bu yazım sadece sizin şahsınıza değil bu site ve benzer sitelerde benzer davranışta bulunan tüm fidancılara.

Comment

Sayın aksazlı ; Doğrusu bi fidan üreticisi olarak size katılmak istemezdim ama maalesef ki genel olarak haklısınız.
                      Sütten Çıkan Her Kaşık Aktır Önemli Olan Süte Girmeden Ak Olmaktır.

Comment

Sayın eşkiya ; şebin cevizi chantler çeşidini iyi döllemediğini hatta bu konuda oldukça eksik kaldığını belirtmek isterim.
                        Sütten Çıkan Her Kaşık Aktır Önemli Olan Süte Girmeden Ak Olmaktır.

Comment

Kendi üretimimiz olan Chandler tür aşılı ceviz fidanlarımızı satışa sunmuş bulunmaktayız.

Açık köklü ve tüplü şeklinde fidanlarımız mevcuttur.

Fidanlarımızın boyları tüplülerde; 50cm-80cm arası, açık köklülerde ise 80cm ile 2 metre arasındadır.

Talep ettiğiniz fidanın miktarına ve gelişmişliğine göre fiyatlandırma yapmaktayız, ayrıntılı fiyat için lütfen arayınız.

Üretimlerimiz Tarım İl Müdürlüğünce sertifikalandırılmış olup faturalıdır.

Türkiye'nin heryerine anlaşmalı olduğumuz kargolar aracılığıyla %70 indirimli olarak fidanlarımız göndermekteyiz.
                          fidan çeşitlerimiz yabancı cins (chandler,pedro,franquetta,fernor v.b )yerli fidanlar (şebin,bilecik,yalova,kaman1,kaman5 v.b)
                          05380440928

Comment

merhabalar bende bir ceviz bahçesi kurmak istiyorum fakat böyle bir yazı okudum Aşılı Ceviz Fidanı Önemi pek anlamıyorum bu işlerden aşılı fidanmı ekmek gerekli nasıl anlayacağım acaba firmalar bana bu konuda bana yardımcı olurlarmı yada yukarıda ki linkteki site ile iletişime geçeyim mi

Comment

Aşılı Ceviz Fidanı Önemi arkadaşım bi site buldum çok bilgi var istersen buradan takip et kardeşim bende oyle yapıyorum

Comment

Working...
                              X