fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Osmaniye de Fuji Elma yetişir mi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Osmaniye de Fuji Elma yetişir mi

Osmaniye de Fuji Elma yetişir mi ? Bilgisi olan lütfen cevap versin Unutmayın ilmiyle insanları memnun etmek farzdır .

Cevap: Osmaniye de Fuji Elma yetişir mi

Hala cevap veren yok mu çok sabırsızm elmam çok küçük ama ben o ürün verene kadar bekleyemem .

Comment

unutma sabretmekte farzdır

Comment

eşkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        unutma sabretmekte farzdır
        Espriyle karışık bir sempati uyandırırırsam çabuk cevap alır rahatlarım diye düşünmüştüm hala farz ı kifayeyle yetiniyorum

Comment

Sevgili eşkiya senden başka tanıdığım yok forumda lütfen birbirimize iyi davranalım soyutlanmak istemiyorum bu forumda

Comment

Bu konuyla hiç mi ilgilenen yok ya... Tamam espri de yapmıyorum çok ciddi duruyorum ...

Comment

şaka yapmıştım ama osmaniyenin nerde olduğunu bile bilmiyorum soruna cevap veremem ama elma her yerde yetişir neden yetişmesinki ama fuji elma nasıl bişi bilmiyorum ama zirrat mühendisi arkadaşlar bu günlerde çok yoğun hepsi devlet memuru ve ikinci bir işleri daha var ve üçüncü iş olarakta seninde dediğin gibi farz olsun diye sitedeki yardıma ihtiyacı olanlara yardım ediyorlar yani sorunu mutlaka cevplarlar ama kimse cevaplamasa bile ubeyd abi ve tabiatcı abi kesin cevaplar sen onlara güven

Comment

Sayın eşkiya ilgine teşekkür ederim espririlerim umarım seviyesiz gelmemiştir ...yine de kusura bakma

Comment

FUJİ
                  Kökeni:
                  Ralls Jannet x Red Delicious melezidir.
                  Meyve Özellikleri:
                  Sarımsı kabuk üzerine portakal kırmızısı akıntılar, beyaz etli, gevrek suludur. Orta büyüklükte ve büyük olmaktadır
                  Ağaç özellikleri :
                  Kuvvetli gelişir, her yıl detaylı budama yapılmalıdır.
                  Tozlayıcıları :
                  Kendine verimlidir. Aynı zamanda çiçek açan diploid çeşitler ve Golden Delicious, Mondial Gala ile Breaburn tozlayıcısıdır.
                  Hasat Zamanı :
                  Geç dönem olgunlaşır.
                  Anaçlar :
                  M9, M26, M7, MM106

Comment

İntenette buna benzer birçok bilgi var ama çok açıklayıcı değil ..Ama Fuji elma yiyen bence başka bir elma yemez..Ben internetten bir fidan isteyip diktim ama tutar mı bilmiyorum .Osmaniye de satılan elmalar konyadan geliyormuş sadece onu biliyorum

Comment

Sevgili eşkiya elmam tutarsa sana da göndereceğim ilgin beni çok memnun etti .. ve cevap alacağımı hiç zannetmiyordum

Comment

akus80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Sayın eşkiya ilgine teşekkür ederim espririlerim umarım seviyesiz gelmemiştir ...yine de kusura bakma

korkma arkadaşım bu forumda benden seviyesiz espiri yapan olmaz bayanın birisini erkek sandım konuşma tarzıda acayip gelince kadına ters ters karşılık verdim

Comment

akus80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Sevgili eşkiya elmam tutarsa sana da göndereceğim ilgin beni çok memnun etti .. ve cevap alacağımı hiç zannetmiyordum
                          tutar arkadaşım neden tutmasınki elma heryerde olur takma kafana aldığın satıcı eyer dürüstse tutar deyilse şansa ama sen onu fazla susuz koyma ve yazında iyi baktınmı nasılsa bodur elma çabuk verim alırsın

Comment

inşaallah tutar .. Ayrıcaben kadın değilim ..Rahat olabilirsin..Ve espri düzeyli olduğu sürece sıkıntı olmaz nasılsa hepimiz tabiat dostuyuz

Comment

osmaniye hangi bölgede

Comment

Working...
                              X