Osmaniye de Fuji Elma yetişir mi ? Bilgisi olan lütfen cevap versin Unutmayın ilmiyle insanları memnun etmek farzdır .
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Osmaniye de Fuji Elma yetişir mi
Collapse
X
-
Cevap: Osmaniye de Fuji Elma yetişir mi
Espriyle karışık bir sempati uyandırırırsam çabuk cevap alır rahatlarım diye düşünmüştüm hala farz ı kifayeyle yetiniyorumeşkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterunutma sabretmekte farzdır
Comment
-
şaka yapmıştım ama osmaniyenin nerde olduğunu bile bilmiyorum soruna cevap veremem ama elma her yerde yetişir neden yetişmesinki ama fuji elma nasıl bişi bilmiyorum ama zirrat mühendisi arkadaşlar bu günlerde çok yoğun hepsi devlet memuru ve ikinci bir işleri daha var ve üçüncü iş olarakta seninde dediğin gibi farz olsun diye sitedeki yardıma ihtiyacı olanlara yardım ediyorlar yani sorunu mutlaka cevplarlar ama kimse cevaplamasa bile ubeyd abi ve tabiatcı abi kesin cevaplar sen onlara güven
Comment
-
FUJİ

Kökeni:Ralls Jannet x Red Delicious melezidir.Meyve Özellikleri:Sarımsı kabuk üzerine portakal kırmızısı akıntılar, beyaz etli, gevrek suludur. Orta büyüklükte ve büyük olmaktadırAğaç özellikleri :Kuvvetli gelişir, her yıl detaylı budama yapılmalıdır.Tozlayıcıları :Kendine verimlidir. Aynı zamanda çiçek açan diploid çeşitler ve Golden Delicious, Mondial Gala ile Breaburn tozlayıcısıdır.Hasat Zamanı :Geç dönem olgunlaşır.Anaçlar :M9, M26, M7, MM106
Comment
-
İntenette buna benzer birçok bilgi var ama çok açıklayıcı değil ..Ama Fuji elma yiyen bence başka bir elma yemez..Ben internetten bir fidan isteyip diktim ama tutar mı bilmiyorum .Osmaniye de satılan elmalar konyadan geliyormuş sadece onu biliyorum
Comment
-

akus80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın eşkiya ilgine teşekkür ederim espririlerim umarım seviyesiz gelmemiştir ...yine de kusura bakma
korkma arkadaşım bu forumda benden seviyesiz espiri yapan olmaz
bayanın birisini erkek sandım konuşma tarzıda acayip gelince kadına ters ters karşılık verdim

Comment
-
tutar arkadaşım neden tutmasınki elma heryerde olur takma kafana aldığın satıcı eyer dürüstse tutar deyilse şansa ama sen onu fazla susuz koyma ve yazında iyi baktınmı nasılsa bodur elma çabuk verim alırsınakus80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili eşkiya elmam tutarsa sana da göndereceğim ilgin beni çok memnun etti .. ve cevap alacağımı hiç zannetmiyordum
Comment

Comment