Evet üstatlar ben son 3 yıldır meyve fidanına haves sardım bundan dolayı bir sürü meyve fidanı aldım kimisi verdi kimisibüyüyor AMA esas mesele bu değil bu mart ayında diktiğim bodur elma fidanlarının hiçbüyümediğinigördüm 4 fidan 10 yakın meyve vermiştibende büyümüyor diye meyveleri kopardım dedimya martda dikmeiştim fidanları aradan zaman geçti fidanlarda tık yok eski yapraklarda zencilerin saçı nasıl olurya kıvır kıvır oyle biara ufakda olsa sürgün verdi yeni yaprakların altında toplu iğne ucu kadar birsürü bit e benze yaratıkların olduğunu farkettim bunları su ile yikadım ama ertesi gün yine aynı yerdeler bu sorunu tanıdığım kişilere açtığımda sarmısaği döv suya koy fıs fıs ile fidanlara püskürt dediler bunun ilac yokmu bi yardım edin üstatlar ne olur fidanlarım büyümüyor daha büyük olan elma ağacımında yaprakları kıvır kıvır ama onda sürgün var oda kaç senedir meyve verdiği yok ziraatçilara sordun ondada hastalık olduğunu söyledi ondan dolayı meyve vermiyormuş
Yardımlarınızı bekliyorum
Eğer zehir yada ilaçgibibişey varsa iacın ismini ve kullanım şeklini anlatırsanız sevinirim
kolay gele
NOT biraz uzun oldu kusura bakmayın
Yardımlarınızı bekliyorum
Eğer zehir yada ilaçgibibişey varsa iacın ismini ve kullanım şeklini anlatırsanız sevinirim
kolay gele
NOT biraz uzun oldu kusura bakmayın

Comment