Arkadaşlar Toprak ve bitkilerle yaptığım çalışmalarımı resimliyerek paylaşımlara sunarak sizlerin takdir, öneri ve eleştirilerinizi beklerim sevgi ve saygılarımı sunarım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kadir'in Geliboluda'ki Bahçesi.
Collapse
X
-
Cevap: Kadir'in Geliboluda'ki Bahçesi.
Var olan resme gore gulde hastalik gorunmuyor bravo.Zararlida goremedim bravo.Otlar bayagi yukselmisERAY-Kadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar Toprak ve bitkilerle yaptığım çalışmalarımı resimliyerek paylaşımlara sunarak sizlerin takdir, öneri ve eleştirilerinizi beklerim sevgi ve saygılarımı sunarım.
Daha çok resim konulur ise farkli gorunumler ve detaylarda çikar meydana sanirim.
-
Kadir bey o güzel bahçenizin başka sitelerde gördüğümüz bütün resimlerini buradada görmek istiyoruz. Aslında ben kullandığınız leonarditin etkilerini görmek istiyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. Bak zaman nasıl çabuk geçiyor. Geçen sene bu aylarda yaz için planlar yapıyorduk. Şimdi gene yapmaya başladık. Ne vakit gideceğiz. Bahçemizi nasıl hazırlayacağız. Fidelerimizi temin etmemiz lazım. Bu arada geçen seneki sivri sinekleri unutmayalım. Buna karşıda hazırlık yapmalısınız. Görüşmek üzere selamlar
Comment
-
Arkadaşım eşkiya, önce merhaba sizlere sırası geldikçe bahçe uygulamalarımın belge niteliği taşıyan resimlerini buradan yayınlamaya çalışaçağım, şimdi sıkı dur eşkiya kardeşim, arşivimi aralıyarak sizin zevklerinize hitap eden birkaç resim ekliyorum, buyurun yorumlara.eşkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi hepsi 1 tane gül oda marifetmi pe
: zaten o garipte otların içinde kaybolmuş ben yazın bi foto göndereyimde görYaşamın şifreleri topraklarda saklıdır.
Comment
-
Bahçeme hoş geldiniz ubeyd Arkadaşım, Çiçek çeşitlerine önem veremediğimin sebebleri başında, toprak çalımalarına önem verdiğimden dolayı geçikmelerim ve kışın geliboluda kalmayışımızın sebebleri sayılablir, ilgili yorumlarına teşekkür ederim,Sevgiler saygılar sunarım.ubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvet gül ve çiçek çeşitlerini artırabilirsin.Geliboluda acemborusu ve beğonvil yetiştirebilirsin.Ama kışın içeri al 1 derecenin altına düşerse soguk vurur.Yaşamın şifreleri topraklarda saklıdır.
Comment
-
Arkadaşım Behramkale, sizi burada görmek gerçekten çok güzel bir şey, Leonardit uygulamalarımı ağaçlar net te ilgili başlıklarda paylaşımlara sunmaktayım fakat sizi yazışmalarda göremedim, neden bir sorun mu var arkadaşlarla, leonardit uygulamalarımı burada da ilgili konu başlıklarında sürdüreceğim, hiç kuşkun olmasın.Behramkale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKadir bey o güzel bahçenizin başka sitelerde gördüğümüz bütün resimlerini buradada görmek istiyoruz. Aslında ben kullandığınız leonarditin etkilerini görmek istiyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. selamlar
Sanaldaki bahçemi dolaşarak beni mutlu ettiniz, sizlere binlerce teşekkür ederim, Çalışmalarıınızda başarılar dilerken sevgiyle kalın.Yaşamın şifreleri topraklarda saklıdır.
Comment
-
Bende sizi görmekten son derece memnun oldum. Önce sayın malina sonrada Mine Pakkaner yazılarımızı beyenmediler. Bu yazıları düzelt biz haklıyız gibisinden bazı yazılar yazdılar ve siteye katılımlarımızı sınırladılar. Bende bundan sonra ağaçlar netten ayrıldım. Kişilerin serbestçe fikir tartışması yapabileceği bir ortam olarak görmüştüm. Geçen sene erguvanlar gezisini yapan Hüseyin Emiroğlu da aynı şikayeti yapmış ve tutumlarını değiştirmedikçe o sitede yazı yazmayacağını söylemişti. Şimdi haklı olduğunu anlıyorum. Sizi bu sitede gördüğümde çok mutlu oldum. Çalışmalarınızı buradan takip edeceğim. Hafta başında İzmit Çanakkale bölgelerinde olacağım. Hafta ortasında Gelibolu üzerinden İstanbul'a dönmeyi planlıyorum. Görüşmek üzere selamlar
Comment
-
Eger bu mine pakker benim tanidigim kisi ise elindeki diplomanin sadece kagit oldugunun belirtisi olan ve her turlu yanlis bilgiyi veren kisidir.Kendisi cicekci saticisidir.Ama muhendis oldugunu iddia eder hehe .Yahu ben bu milleti anliyamadim gitti .Behramkale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende sizi görmekten son derece memnun oldum. Önce sayın malina sonrada Mine Pakkaner yazılarımızı beyenmediler. Bu yazıları düzelt biz haklıyız gibisinden bazı yazılar yazdılar ve siteye katılımlarımızı sınırladılar. Bende bundan sonra ağaçlar netten ayrıldım. Kişilerin serbestçe fikir tartışması yapabileceği bir ortam olarak görmüştüm. Geçen sene erguvanlar gezisini yapan Hüseyin Emiroğlu da aynı şikayeti yapmış ve tutumlarını değiştirmedikçe o sitede yazı yazmayacağını söylemişti. Şimdi haklı olduğunu anlıyorum. Sizi bu sitede gördüğümde çok mutlu oldum. Çalışmalarınızı buradan takip edeceğim. Hafta başında İzmit Çanakkale bölgelerinde olacağım. Hafta ortasında Gelibolu üzerinden İstanbul'a dönmeyi planlıyorum. Görüşmek üzere selamlar
Comment
-
Hatta genc bir dalikanli heveslenmis bir cesit iç mekana ozgun yanlis hatirlamiyorsam mandilina turu bir sus bitkisi almis ve kullandigi bir cesit madde odurmeye baslamis.Resminide koymustu bu genc ve bu kisi sanirim resmi almis kafasina gorede budama sekli gostermis.Dedim kendi kendime iste siùdi ayvayi yedi bitki ve itiraz ettim.Tabi bizim universite gormusler dururùu zipladilar.Hehe cocuk guvendi budadi ya sonra ya dedim olecek ve iki hafta sonra bitkinin budanan yerlerinde basladi kararmalar yani çurume.Dedim bari burada mudahale edyim halen geç olmus degil kurtaririz bitkiyi.Nerde diploma yere dusurulurmu engellendik gitti bitki oldu .Bilmem ne yuzde yuz organik gubre diye satilan urunun yuzde yuz organik olmadigini soyledim kimyasal maddeciler birde almanyada egitim almis allah akil vere .Sonucta içerisinde organik tarima uygun kimyasallar oldugu aciklandi ama biz yine engellendik.Diploma yere dusurulurmu.Ya ordakiler bence biraz yuksekten bakiyorlar toprak iscilerine .Yani demem o ki bu meslek yukardan bakilamayacak kadar alçaktir çunku çalisma yerde yani toprakta yapilmaktadir.Ya burnun yere surter toprakla kaynasirsin.Yada topragin kokusunu hissetmeden toprak olursun.Bir insan anasini iyi tanimadan anasinin koynunda tarim yapabilirmi.Gok tanri bizlere oyle bir burun vermiski hem toprak anamizla surtusur hemde ondan ayrilamayiz.
Comment
-
Hatta içlerindede almanyada egitim almis olan kimyasal maddeleri savunan kisi var .Bana dediki ispatla kimyasal madde oldugunu içerisinde sapka çikaricam .Yalançi herif daha sapkasi yokmus olmayan seyi çikarmaktan bahsediyor.Diyecegim o durki su bir gerçekliktir .Turk ulusu kendini begenmisleri hiç bir zaman sevmedi bu bizim genimizde var burnu buyukleri asla sevemedik ve sevmeyecegizde .Biz halkiz ve nereden hangi sartlardan geldigimizi biliyoruz.Iste çanakkale koyun koyuna sehit dustuk yine dusecegiz .O zaman burnu buyukluk niye.
Comment
-
Arkadaşım delimisin ne isin var, duygu dolu yorumlarına teşekkürlerimi sunarım, sizinle çok örtüşen taraflarımız var yorumlarından o yönde hisler uyadı, toprak ve tarih konularında iyi paylaşımlarımız olacak, şimdiden bunu belirtmekte fayda görüyorum.delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHatta içlerindede almanyada egitim almis olan kimyasal maddeleri savunan kisi var .Bana dediki ispatla kimyasal madde oldugunu içerisinde sapka çikaricam .Yalançi herif daha sapkasi yokmus olmayan seyi çikarmaktan bahsediyor.Diyecegim o durki su bir gerçekliktir .Turk ulusu kendini begenmisleri hiç bir zaman sevmedi bu bizim genimizde var burnu buyukleri asla sevemedik ve sevmeyecegizde .Biz halkiz ve nereden hangi sartlardan geldigimizi biliyoruz.Iste çanakkale koyun koyuna sehit dustuk yine dusecegiz .O zaman burnu buyukluk niye.
Sizin Çanakkale savaşları ile anlatımlarınıza bir duygusal gerçek te ben sunayım, size gelibolu savaşlarıyla ilgili önemli bir konuya dikakatinizi çekmekle sizinle bu konularda nekadar hem fikir olduğumuda belirtmiş olacağım.
Gelibolu savaşlarında, Kanlı sırtta sehit düşenlerin bu günün türkiyesini kuracak insanların olduğunun bilmem farkındamısınız, türkiyenin geri kalımışlığını arıyorsanız kanlı sırt savaşlarını başından sonuna kadar bilmelisiniz.
Benim yazlık bahçeli evimin geliboluda olması nedeniyle bu savaşları çok yakında öğrenme imkanlarım oldu, bu bilgileri sizinle seve seve paylaşabilirim.
Yorumlarıma bahçemden iki ürünümün resmini ekliyerek paylaşımlara sunuyorum.Yaşamın şifreleri topraklarda saklıdır.
Comment

Comment