Ya resimleri bekliyorum gelmedi sinir oldum iyimi.Ya en çokta senin için eklemek istiyorum bahcende sana fikir olur diye sahsen kendi bizzat calismamdir.Her seyi ile bana aittir masraflari hariç.Neyse sen nasilsin ustad ?Bahçe durumu ne halde?
Ya ustad makinem yok valla bu resimleride musterim akil etti .iki ay sonra yasayan cicekler cikinca cekecek yoksa resmi hak getire.Aklima geldi kartona bahcesel yazayimda oyle cekineyim diye resmi sonra dedim ayip olur kadin cagiza kendi bahcesi hos olmazdi.Bu kadinin bahcesine baska yerlerde yaptim sorarim cekerse resim gonderirse eklerim
Ya aslinda baslarken merdiven usulu yapicaktim.Kat hesabina gore ama yeterli taslarim olmadigi için bu sekili vermek zorunda kaldim.Bence fena olmadi .Selehattin abi sen dusunuyorsun?Benim için onemli senin dusuncen.
Abi demistin ya hani musluman kizlarlan o sekilde bir yere varamazsin diye, Ya ben tam bir essegim he .Kaybolmamis essegi ariyip duruyom kaç zamandir.Ya bunlar bana evlilik diyorsa ben neden demiyorum imam nikahi yeterli diye? Sonucta yuva kurmak isteyene resmi evlilik onemlimidir? Tabiki degildir ve oylede olmasi gerek.Ama amaci vatandaslik almak ise muslumanlik bahanedir .Iste burada bunu soracam bende .Imam nikahi kiyar yasariz .Nasil olsa burada birlikte yasamak serbest ve sorun yok .Cocukta yapmayacagima gore evrak alamaz sadece oturumu olur ve boylece musluman oldugu içinmi evlilik istiyor yoksa seytanlik icinmi aciga cikar vesselam.Ne adamim be seytani dort donsuruyom harbi.
Comment