fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahcivan Günlüğü

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Bahcivan Günlüğü

Yesil mercimek unum vardi ama bitti Uzun zamandir sarapli ekmek etmediydim onu edeyim bari.Oda kahvaltida agir oluyor en iyisi tahilli ekmek edem.Kizarincaz mis gibi koku yapiyorlar hehe.Valla bende sehirin gobegindeyim ama bahcem yok.Meslegim bu benim severek ve isteyerek çalisiyorum.Selehattin abi haftaya sali erkek sozu bambunu alacam yeminlen unuttum bugun hem vallahi heminde billahi unuttum be yaw.Ama soz haftaya sali aksami gosterecem asaga kamaradan .

Comment

Içindede gezdiydim he ne adamim yaw ama dur yazayim agandayada unutmayayim .Kusuruma kalmayasin abi her seferinde soz veriyom ama ekmek firina çarpsinki unutuyom

Comment

23/03/2010
        sali
        Bu sabah buyuk bir yorgunlukla uyandiktan sonra buyuk bir savas vererek kahvaltimi yaptim.Dogruca yosun temizlemeye çimlerin arasinda ve sukur bitti.Bir alan kaldiki pek goze çarpmayan bolge .Oglenden sonra yabani otlarin oldurmesi için ilaçlama yaptim çimlerin rahatlamasi için.Tahminen havalar bu sekilde devam ederse çimleri serperim çimlerin arasina.Yarin ogleden sonra isim zevkli ama.Onuda yarin zarik ya .Yeni resimlerde yolda.Ubeyde abi sagolsun .Birde bugunde yeni resimler cekindim musteri gonderirse e mailden bugun aksama buyuk bir zevklen gorucuye çikarim.

Comment

Aha londrandan is teklifi aldim iyimi.

Comment

Selehattin abi ingiltereden is teklifi aldim ne dersin? Iyide benim ingilizcem yok Yok benim bir kariyer yapma vaktim geldi .Orta okuldan kovulmus bir insanin yukselisi .

Comment

24/03/2010
              çarsamba
              bugun calismadin ama resimlerim var

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Yesil mercimek unum vardi ama bitti Uzun zamandir sarapli ekmek etmediydim onu edeyim bari.Oda kahvaltida agir oluyor en iyisi tahilli ekmek edem.Kizarincaz mis gibi koku yapiyorlar hehe.Valla bende sehirin gobegindeyim ama bahcem yok.Meslegim bu benim severek ve isteyerek çalisiyorum.Selehattin abi haftaya sali erkek sozu bambunu alacam yeminlen unuttum bugun hem vallahi heminde billahi unuttum be yaw.Ama soz haftaya sali aksami gosterecem asaga kamaradan .
                Ceza olarak seni İngilizterede manken yapacağım masraflarıda sana yıkacağım baksana resimlerde bile havaya girmişsin poz veriyorsun, tabi beğenir adamlar resimlerini. Bu resimleri görenler şöyle söylerler " Türkoya bak ne çalışıyor beeee."

Comment

Cik istemem .Bana beni gerek beni.Topragimda huzurluyum .

Comment

Bir resimle para kazanacagima ,alinterimi akitarak rizkimi çikartirim daha iyi.Bedava peynir fare kapaninda olur.

Comment

25/03/2010
                      persembe
                      Sarmasikli evin tum çevresini budama sistemi ilen temizledim.Ozellikle cati altindan 15 ila 20 santim kisaltarak yaptigim budama ilen kremit aralarine girmesi muhtemel olan surgenleri ,bir dahaki bahara kadar engellemis oldum.Ozellikle kremitler uzerinde yogunlasmis olan yosunlasmalari tel firça ilen kazi yontemi ilen temizleyerek kremitlere ve goruntu açisina ferahlik sagladim.Bahçede çali gillerin bulundugu çit alanini belleyerek topragi havalandirdim ve yabani otlari temizledim.Kurumus iolan sekiz adet gulu koklerin alarak yakma bolgesine attim.Ozellikle ilk defa çalistigim bir musteri olmasindan kaynakli bolgeyide takip ettim.Koy yerinde olan bina tamamiyle doga ilen basbasa.Hatta çitlerin arasindan sulun firladi çikti .Evin sahibi koy yasamina uygun olmasini istemesinde kaynakli fazlada mudahale edemedigimizden bahçe guzel genis ferah ancak tambir ingiliz bahcesini andirir karmasalikta.Yani tam bir pazar yeri karma karisik .Her seye ragmen sulun gormenin ve temiz hava teneffus etmenin zevki ilen evime geldim.Geldimde aksama ne pisirecez?

Comment

abi resimlerin bazılarında savaşçı gibi durmuşsun yorgun savaşçı bazılarındada maryo gibi hani ateri oyununda vardı aynı senin tulumun kırmızısından giyerdi hatırladınmı?

Comment

26/03/2010
                          cuma
                          Sabahki çalismam genel yabani ot temizligiydi.Yagmurun altinda islandik emme olsun .Sevdigim abilerimden biri dediki.Yatan arslandan gezen tilki daha hayirlidir.Ne edem bende hava kapali olmasina karsin çalismaya gittim .Rizkimiz çikti sukur ve asalak gibide evde oturmus olmadim.Abi bu arada resimler ne oldu acep.Kismet yakinda belli bir sure kesinti yasayabilirim yazismalard .Nisanin 7 sinde noterde evin satisi imzalanacak ve artik resmi olarak kendime ev bulmam tasinmak musteri bulmak gibi islemlerim baslayacaktir.

Comment

TAMAM SÖZ YARİN HALLEDİYORUM İBO.SEN EVİ BUL YERLEŞ DÜZENİNİ VE İŞİNİ KUR.

Comment

Yarin hiç olmaz sandiydin demi abi hehe resimlerimi alayim.

saat 08:36

Comment

Az bir reim ekleyeyim dedim.

Comment

Working...
                                X