fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahcivan Günlüğü

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Bahcivan Günlüğü

Mosaik kulturden bir ornek.

Comment

dün fuarda zürafa gördüm neyden üretilmiş bilmem alçıya benziyorsu 654 lira idi nası ama
      bende resimlerimi yolasınlar maille fuar ve gezi resimlerini ekleyeceğim

Comment

Bana kizginligin gecti galiba .Gunaydin ustad.

Comment

Resimdekiler kesinliklen yosunlar ilen yapilmaktadir.Alçi ve benzeri katki maddeleri mevcut degildir.Aslinda yapilisinida yazardimda neyse kimsenin ilgisini çekmemis.Bunun bahçeye konulan ordekleri var kazlar var denizli horozu bilen var hehe.

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Resimdekiler kesinliklen yosunlar ilen yapilmaktadir.Alçi ve benzeri katki maddeleri mevcut degildir.Aslinda yapilisinida yazardimda neyse kimsenin ilgisini çekmemis.Bunun bahçeye konulan ordekleri var kazlar var denizli horozu bilen var hehe.

nasıl yosunla oluyormuş beya
            zürafa mı yosundan
            awww fiyatları göreceksin
            bide bunlar fuar fiyatlarıymış. bizi çok aşıyor be üstad....

Comment

Ustad yapilisi çok basitte ugrasmasi zahmetli zaman ister ugrasmak ister sonradan
              sabah aksam sulamak ister .Tane tane islemek ister .Sen bir kucuk ordekcik yap .Bitkilerdende yaparsin illaki yosundan yapman gerekmiyorki.

Comment

hımm ben o zaman iki tene caanlı ördek alıvereyim. tamam mı saleyım dereye üstüne de tel gerdimmi
                gerçi dereye 12 bin lira fiyat çıkardılar bana iyimi
                inan kürkle bile gitmemiştim ama bunlar beni zengin sandı galiba...

Comment

Ustad sen ne yap biliyonmu.Eleman bul ve kendin dizayn et .Yani nasil bir sekil istiyorsan kendin duzenle.Fuara gidersen tabiki zengin sanarlar.Sen gordunmu hiç garibanin fuarlarda gezdigini.Hey allahim ya .

Comment

ne biliim yaa daha önce fuara mı gitmişliğim var sanki

Comment

Dort tur insan vardir fuara giden.
                      1 sadece resim çektirip hava atmak isteyen.

2 fuarda mesleki olarak bulunmak isteyen.

3 senin gibi kurksuz giden.

4 zengin olanlar.

Comment

aman beee
                        te yaptırcam hepsinden
                        pıtretlerini de çekmişim hehehe
                        zengin değilsek aklımız da yok değil ya

Comment

Iste budur .Once kendine guvenecen aksi hiç bir seyi basaraman.Once kendine guvenecen sonrada diyecenki.Mademki yasiyok rizkimiz var .Mademki vakit geldi olecem rizka ne gerek var.Bunu ilke edinen herkez onunu daha rahat gorur ve ilerler.Bu benim için bir kamçidir hehe .

Comment

üstad iyi diyon hoş diyon tut birini de o zaman bir espirisi kalmıyor ben istiyorum ki herşeyinde emeğim olsun, güzelleşirken ortam, benim de tuzum olsun ki rahat edeyim ve seveyim orayı.
                            zaten bugün canım çok sıkkın
                            bu bahçeyle avunabileceğim şimdiden akşam eve gidince ne yapsam diye düşünüyorum, kafam dağılıyor

Comment

Bak simdi ustad eve gidince agri kesici al .Sonra eline bir kalem ,bir silgi, ve birde kagit al.Otur masaya ve basla karalamaya.Soylekine bahçem surdan basliyor ve su sekilde surdan donerek komsunun su bolgesinden geiyor ve evin diger tarafina geliyor.Bahçenin çizimi tamamdir.Pesinden deki ya ben bu havuzu yada dere yatagini hangi taraftan yaparsam bahceden gecis için uygun olur.Onu belirle ve yapmak istedgin sistemi kagidin uzrindeki bahceye yerlestir.Pesinden sunu dusun ne dikebilirim bitki olarak .Onuda yerlestir .Bu ikisini yaptigin anda inanki kafanda bir anda canlanacaktir asil istedigin ve kagidi degistirip baslayacaksin gercek istedigine.

Comment

29/03/2010
                                pazarin ertesi
                                Bahçe duvarlarinin uzerindeki yosunlarin temizlenmesi.Ozelllikle kiremit aralarina giren sarmasik turu bitkilerin temizlenerek ortadan kaldirilmasi gereklidir.Sarmasik ailesinden olan turler her delikten girerek orada buyume yapmakta ve kiremitleri yerinden oynatarak su sizintilarina sebebiyet vermektedir.Su sizibtilari maalesef duvarda surekli nem yapmasindan kaynakli çatlaklar gibi hasarlarida beraberinde getirmektedir.Kiremitlerin uzerinde olusan yosunlar ise hem gorunumu bozmakta hemde surekli nem oranini yaratmakta oldugu için zamanla kiremitlerde ayni sorunla karsikarsiya kalmaktadir.Ozellikle sert gecen kis bolgelerinde surekli nemde kalan kiremitler islak olmasindan kaynakli don olayindan dolayi rahat kirilmalar ortaya çikartmaktadir.Bahçe duvarlarinin temizlenmesi için gerekli olan aletler ise sunlardir.Merdiven,tel firca ve eldiven .Eldivenlerinizi takiniz aksi benim gibin tirnaginizi kirarsiniz hehe.

Comment

Working...
                                X