fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahçe düzenlemem için yardım

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım

Aksam enisteyide biraz calistirayim sonra kizmasin bana yorgun argin bu ne ya diyehttp://www.jardinexotiqueroscoff.com...s-plantes.html bu linke girersiniz bakarsiniz .Hosunuza giden bitkilerin latince isimlerini yazasaniz ben uygun olup olmadigini belirtirim ve boylece bitkileride siz seçmis olursunuz.okmi

Comment

Ben kimsenin kesesinin kahyası değilim.İsteyen kürk giyer,isteyen muzz.Sermaye düşmanlığı,demode oldu,Ruhuna Fatiha dedik gitdii.Zevklerle renkleri tartışmam;Ehhh!! memleketde Demokrasi varrr.bahçemde yetişsede,isteyen arkadaşlara Zebra domatesinden göndersek.

Comment

Bahçenin ortasina bir alan yapacagiz .Eger bu alani mozaik kultur bazinda istiyorsan yumurta yada 5 ayakli yildiz yapabiliriz.Ancak normal olsun diyorsan içerisine genelde yasayanlardan dikecegiz su linke bir bak ne dersin ustad? Bahçende yabani orkidelerin olmasina?FloreAlpes : Plantes de la famille des Orchidacées (Orchidaceae)

Comment

Bak aslinda varya bahçenin tam ortasinda harika durur bu.Arbre de soie 'New Purple' http://www.jardindupicvert.com/4dact...l_c=1&prov_l=c

Allium pulchellum 'Album' Buda yapacagimiz masifin içerisinde harka duracaktir http://www.leclosdarmoise.com/allium...-61.html?ref=2

Comment

Üstad, ilki çok güzelmiş. O kadar geniş olmasa da alan yine de var. evin yan tarafına havuzu
            yaparaız, ön tarafına da böle bişi düşünebiliriz. Ama bu bahçe olunca benim kendime iş bulmam gerekecek. Home ofis olanından, çünkü evden çıkmak istemeyewceğim, peyzacılığa mı başlasam
            Aa bi de bugün burda acaip bir yağmur var. iyi ki kürk üm yok

Comment

Birede ustad ya çit gibi bir beton duvar gordum bahçe sinirinda.Heh iste onlar bak nasilda animsadin Iste tam o duvardan boydan boya genislik olarakta duvardan bahceye içine dogru 50 cm lik bir alan sahibi olmak zorundasin yani orayida http://fr.images.search.yahoo.com/se...t=1&b=21&ni=20 bu linke gorecegin irislerlen donatabilirsin boydan boya.Ya ustad dur acele etme bulacaz yapay havuzun cevresinede harika bitkiler.Umarim bunlari yaparsin yoksa bos yere ugrasmis olurum internet uzerinde

Comment

http://photos.linternaute.com/recherche/bassin/3/ Buradan bir çok çesit resme ulasabilirsin ve hosuna gideni resimlen birlikte ekle bakayim nasilmis ona gore boyutlara gore bitki seçimi yapariz.Havuzda balik olucakmi birde havuzu yaparken aman deyim iki yada uç yerinden alternatif çikis sitemi yapiniz.Yazin hayvanlar sicaktan giriyor havuza cikacakyer yok boguluyorlar dogaya saygi lutfen

Comment

Ustad nasil yaparsin bilmiyorum çunku mantar konsunda hiç tecrubem mevcut degil ancak sitedeki bilgi sahibi arkadaslar bilgilendirme yapar ise http://photos.linternaute.com/photo/...1018/clavaire/ mantarin havuz cevresindeki taslarin uzerine yasunlarin arasinda olusma imkani var ise sonbaharda harika bir goruntu yaratabilir.Ozelliklede sonbaharin vermis oldugu yaprak guzelligi arasinda havuz kenarinda harika bir goruntu sergileye bilir.Album photo - Clavaire

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Birede ustad ya çit gibi bir beton duvar gordum bahçe sinirinda.Heh iste onlar bak nasilda animsadin Iste tam o duvardan boydan boya genislik olarakta duvardan bahceye içine dogru 50 cm lik bir alan sahibi olmak zorundasin yani orayida http://fr.images.search.yahoo.com/se...t=1&b=21&ni=20 bu linke gorecegin irislerlen donatabilirsin boydan boya.Ya ustad dur acele etme bulacaz yapay havuzun cevresinede harika bitkiler.Umarim bunlari yaparsin yoksa bos yere ugrasmis olurum internet uzerinde
                    üstad, evde bilimum mor, ak zambaklar mevcut. Pat (Bulgaristanda biz yatağa pat derdik ) de mevcut. baya bi rengi. şu köşede gördüğün yoğurt kovaların hepsinde bir de eski evlerde tohumları , soğanları mevcut. Annem hepsini köklerdi öle olması lazımmış yani o çiçeklere para vermicem, olmayanı da artık cami avlusundan aşırırız( aşırınca tutarmış, öle derler)
                    yani o bahçe olacak. Babama dedim akşam, çit ölçüleri alınıp tel avlu geçilecek ilk işimiz. çiçek ekemicez ama inşaat kısmını yapalım bari

Comment

Ustadim bahçe havuzunun arka kismina gelecek sekilde ve sizin on gorunumuzu ebgellemeyecek sekilde bu ortancalara ne dersin ontarafinada arum dikebiliriz ancak havuz içinede arum koyabiliriz sucu arumlarda mevcuttur

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        http://photos.linternaute.com/recherche/bassin/3/ Buradan bir çok çesit resme ulasabilirsin ve hosuna gideni resimlen birlikte ekle bakayim nasilmis ona gore boyutlara gore bitki seçimi yapariz.Havuzda balik olucakmi birde havuzu yaparken aman deyim iki yada uç yerinden alternatif çikis sitemi yapiniz.Yazin hayvanlar sicaktan giriyor havuza cikacakyer yok boguluyorlar dogaya saygi lutfen

serviste akvarumum var içinde lepistes, moli kılıçkuyruklar var bir de köpek balıkları onlar da beleşe geldi

Comment

üveyik kuşu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          üstad, evde bilimum mor, ak zambaklar mevcut. Pat (Bulgaristanda biz yatağa pat derdik ) de mevcut. baya bi rengi. şu köşede gördüğün yoğurt kovaların hepsinde bir de eski evlerde tohumları , soğanları mevcut. Annem hepsini köklerdi öle olması lazımmış yani o çiçeklere para vermicem, olmayanı da artık cami avlusundan aşırırız( aşırınca tutarmış, öle derler)
                          yani o bahçe olacak. Babama dedim akşam, çit ölçüleri alınıp tel avlu geçilecek ilk işimiz. çiçek ekemicez ama inşaat kısmını yapalım bari
                          Ya ustad sen niye simdi admcagiza masraf ve is cikartiyorsunku elinde olanlari yapsan bu dunyada yasarsin cenneti be yawYazik degilmi adama benim gibi bir deli yuzunden koca bir isin altina girecek .

Comment

ohoo annem kenarlarına ekeceği gülleri seçti bile

Comment

Ah ben hata ettim kadinlara bahceden bahsedilirmi yaw caremesini erkekler ceker iste bole.Annende boyle bir sey bekliyormus firsat olmus yani. Neyse biz isimize bakalim su ana kadar yazdiklarimi anladinmi peki ustad?

Comment

anladım, linklere bakıyorum hep fransızca, ama benim yabancı dilim fransızca idi zaten, yabancılık çekmeyeceğim. akşama ayrıntılı bir şekilde bakıp tarım bakanı (annem ile istişare edip) döneceğim
                                saygılar

Comment

Working...
                                X