Kardeş vermiş olduğum linkte belki ilgini çekicek birkaç fotoğraf ve plan modelleri ekledim sen hangi model bir bahçe istiyorsan onlar arasından planını yaparsın. Umarım yardımcı olmuşumdur teşekkürler.
kardeş bu link hotfile nin upload yeri oraya yükledim rar dosyasını sen üzerine tıkla regular download a da tıkla 60 sn bekle zaten saymaya başlar sonra clik here to download yazısına tıkla bilgisayarına rar dosyasını indir içindeki resimlerden ve plan lardan hangi model bir bahçe istersen birisini veya karışık modellerden kendi kafanca uyarla veya dahada düzenli olsun istiyosan bir ziraat mühendisi arkadaşa danış derim saygılar
Bu çiçekleri yeni aldım Bulgaristan dan
iki adet noılina
iki kaktüs bir de adını canlı taş dedikleri iki çeşit aynı isimde iki çiçek
şu palmiye kaktüs için ne dersin üstad
Ya ustad sen ettin yahu ne isin var iç mekan bitkileri ile? Antalya desen anlarimdaaa senin bolgene uymazki onlar.Dikenli palmiye çok yukselir boy atar ama zamanla.Iç mekani suslersin ama dis mekanda olmaz onlar ve ben sana bu isimleri vermemistimki.???Simdik ne etcez yaw?Vallahi sastim kaldim iyimi.???
günaydın
ya üstad nolinaları buldum ve resmini ekleyemediğim bir kaktüs türü sadece yok senin o dediğin kaktüslerden
istanbula bakacağım
diğerlerini madem saksıya ekerim isimleri neymiş onların?
Aloinopsis dan bir tur digeri ya yanlis hatirlamiyorsam amarika dolaylarindan bir çesit palmiye digeride seydi ya dur bulucaz dogru olaydi hemen derdik yaw
Buldum uçuncusunude Beaucarnea recurvata ailesinden olmasi gerek eksi 7 dereceye kadar dayanikli ancak nem oranindan kaynakli dikkat etmek gerek dis mekanda .Ancak sunu yapabilirsin ilk bahar ile sonbahar arasinda disarida saksi icinde bakabilirsin dur linkte verem .Beaucarnea recurvata - Jardin Exotique de Roscoff
evet o işte soğanı tamamen toprağa gömme dediler yarısı dışarda kalacak şeklide olsun
bg de nolina deniyormuş
senin dediğin nolina değilmi
hani iki tane istedin merdivenlerin iki tarafına
Comment