fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahçe düzenlemem için yardım

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım

karaselvi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boyle bahçem olsun 10 milyar borcum olsun. Kimseye sormam cennet gibi yaparım ben orayı Ahh Ahhh
    Benim 10 milyar borcum yok ama kocaman bir sitem var işte
    hep beraber yapacağız. Ben bilmiyorum işte yapacak bişey yok, ama öğreniyorum

Comment

Günaydın herkese
      Yağmur yağıyor burda sizin oralar nasıl?
      Üstad, şimdi bişi diyecem, gülme ama
      bak dün arka bahçede dolanıtrken iki tene arka traktor tekeri buldum. Kocaman
      onlara bişi yapılabilirmi mesela boyayaıp içine çiçekler ekilirmi
      tamam kızma sadece fikirdi

Comment

Gunaydin ustad buradada yagmur ve firtina yine yatti bizim agaclari kesme isi kismet yarina artik.Traktor tekerimi ?hmmm bir dusuneyim ilginç bir seyler yapilabilinir.

Comment

benim de bahçe düzenlemem gerekiyor
          domates salatalık vs. ekmek istiyorum ama daha önce hiç ekmedim bilgi istiyorum

Comment

Yaktin beni ustad iste geldim burdayim ama yorgunum .Onemli degil yasami paylasmadiktan sonra bilgiyi cehennemde zebanileremi saklayacam heheOnlardanda iyi toprak amelesi olurde he Neyse sizin bahcenizin durumu nedir biraz bilgi veresim koyarsaniz yardimci olmaya calisirim.

Comment

abi resimdeki tekerlerin sayibi kumarbaz herhalde maça ile bozmuş kafayı

Comment

Eskiya naber napiyon nasil geciyor hayat? Ya varya siteyi cok boslamaya basladin he.

Comment

Günaydın günaydın
                  Zuhal sana da günaydın
                  üstad şu objelere baksana

Comment

Objeler guzel ustad bunun gibi degisik sekilleri havuzun kenarlarini suslemek amaci ilede kullanabilirsin.

Comment

• Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım

Ben eski bir agaç koku buldum irice birsey .Onu aldim ama biraz agaç yontma bicagiyla bazi yerlerini delmem gerek kapinin onunde yola koydum vallah.Içine kaktus dikecem gelene gidene batsin diye.Hehe ama resim alabilirsem resminide çekmeye çalisirim ve koyarim buraya .Neyse yemegimi yedim ise gidip çalismam gerek.Ogleden sonrada ormana aillum toplamaya gidecem fransiz sogani yani.Ya benim mantar toplama gurubunada senelik katilmam gerekiyor gec kalirsam bir çok bilgiyikaçiririm bu ayin son haftalarinda baslayacak cikislar mantar toplamak için ve tum sene suruyor.Offf of toprak delisi olunmaz arkadas surunursun benim gibi.Onu ogreneyim bunuda bileyim derken vakit geçti evde kaldik be yaw .

Comment

şimdi bizim ormanlarda da gelincik mantarları çıkmış oluyor topluyorduk babamla
                        bi sürü dierlerin adını bilmiyorum bir de yer elması toplardık ama şimdi nasıl bişi olduğunu hatırlamıyorum

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Eskiya naber napiyon nasil geciyor hayat? Ya varya siteyi cok boslamaya basladin he.
                          yok siteyi boşlamıyomda işler fazla biraz benim fidan işleri var gül ve asma üretme işleri var ceviz aşıları vaar birde bunlar benim extralar fazladan yapıyom ondan çok oluyo fazla giremiyom aslında sitedekilerde kurtuluyo sevinirlerdir özellikle selim abi ama tabiatcı abide girmiyo artık fazla arı sezonu açıldı herhalde???????????? arı dedimde burbal abi aklıma geldi >>>>>>>>>>>>

Comment

uveyik kusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            şimdi bizim ormanlarda da gelincik mantarları çıkmış oluyor topluyorduk babamla
                            bi sürü dierlerin adını bilmiyorum bir de yer elması toplardık ama şimdi nasıl bişi olduğunu hatırlamıyorum

benim babamda ben mantara gittimmi kızardı zehirlenirsin die birkere kendisi zehirlenmişti teyzem ve ablam öteki dünyaya gidiyodu babamın bulduğu mantarlardan ama ben çok severim mantara gitmeyi aslında yemek için deyil ama güzel oluyo gezmasi ve mantar toplaması

Comment

bugün saksılarını değiştirdiğim çiçeklerim
                              nolinalar baya bi gelişmişti şimdi yeni saksılarını ve yeni yerlerini seveceklermi bakalım.

Comment

bugün saksılarını değiştirdiğim çiçeklerim
                                nolinalar baya bi gelişmişti şimdi yeni saksılarını ve yeni yerlerini seveceklermi bakalım.

Comment

Working...
                                X