fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahçe düzenlemem için yardım

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım

Olur neden olmasinki.Hale bak yeri belliyorum gulmeyin diyorsun ama eniste gorunuyor resimde çalisan sadece.

Comment

inan o benim

Comment

ben belliyorum. tavuklar da yiyip yiyip gübre atıyorlar

Comment

narların altı bellendi. eağlam kiremitleri de ayırdım yarın kalkınca onları yıkayıp dizmeye çelışacağım. çok yoruldum ama zevkliydi. bişeyler üretmek güzel.
          yarın kiremitleri dizince çekerim fotoğraf sizde fikrinizi söylersiniz

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Ustad gunaydin ya bilgisayarimda gecen seninin calismalarina ait resimleri buldum.Siteye ekleyemedim .Resimler buyuk diyor bende faceebookta kendi sayfama ekleme yaptim.Bakmak istersen hani bir dusunce olur diye bahce içinde. ya [email protected] olarak yada ibrahim simsek olarak ararsan benim sayfama ulasirsin .resimler orada.

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/...&id=1278567576

abi taşlarla neyi simgeledin ölesinemi kendince süsledin?

Comment

merhabalar, şehir dışında ev bahçe düzenlemesi için öneri bekliyorum. Öncelikle yabancı otların kökden yolunması gerekir değil mi, çiçek yanında sebze türü de düşünüyorum çünkü. Bunun yanısıra börtü böceği özelikle fare kovucu bitkiler varmıdır. yani kokusundan filan uzak durduğu sebze çiçek vs varmıdır, çok acil arkadaşlar..!

Comment

Bazi sarimsak turu bitkiler ilen bazi toksik bitkilerin kostebek,fare turu hayvanlari kovucu ozellikleri mevcuttur.Ancak yuzde yuz sonuç beklemeyiniz.

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Bazi sarimsak turu bitkiler ilen bazi toksik bitkilerin kostebek,fare turu hayvanlari kovucu ozellikleri mevcuttur.Ancak yuzde yuz sonuç beklemeyiniz.
                  Sarımsak köstebeğin sadece iştahını açar

Comment

Bazi allium turleri kostebek ve fare turlerini kovucu ozellikleri mevcuttur.

Comment

Betonun üstüne taş sipariş verildi. yeni taşlar dizilince kalan yere kiremitleri dizermimşim. hem yer de kurur o zaman kadar ve traktörle sürülür ve düzgünleştirilir yer. ağıllar için de boya alacağım. Üstad, bu yıl bitmez sanki bu bahçe (tamamen duygusal ) ama sanırım biz bu gidişle kır restoranını da yapabiliriz. şu su akan cinsten olanı
                      ilk hedefimiz : Kır restoranı

Comment

Ustad sohbet guzelde ben masabasi degil toprak ustu çalisanim.Sabah babam sizladi simdide anami aglatmaya gidiyom elmalari budayacam.Mubarekler gecense ne verdi be.Valla toplayanda olmadi attik çope.Yok ben varya bahceli bir alirsam o elmalarin hepsini toplar suyunu çikartir her sabah elma suyu içerimde iste eh ulen eh bir kir retoranim olmadiki para kazanamNeyse 15 dakika sonra kaçacam anami aglatmaya gidiyom .Valla aksamlari bel agrisindan geberiyom emme ne etcen her sevilen meslegin tat ve aci yanlari mevcuttur.

Comment

Herkese selam
                          son değişiklikleri eklemek istedim ve eski ve son halleriyle bakalım nasıl olmuş
                          bunnlar eski halleriydi

Comment

bunlar da şimdiki halleri

Comment

bitmedi
                              devamı.......

onlar eski kiremitler
                              eski evlerin orda buldum bi yıkadım dizdik bu hali aldılar gelen çok beğeniyo kaktüs bahçesi yaptım orayı da

Comment

kakktüs bahçesinden başka bir bakış ve yol yatık komşuya gidebilmek için üsütne başka bişi yapıştıracağım ama

nar açaları onlar ve içlerine laleler ektik

Comment

Working...
                                X