fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hububat Üreticilerine Destekleme Primi Ödenmesine Dair Bakanlar Kurulu Kararı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Hububat Üreticilerine Destekleme Primi Ödenmesine Dair Bakanlar Kurulu Kararı

Bu konuda yorum yazarak, Belki bilmediğimiz ve düşünemediğimiz hususlarda okuyuculara faydalı olabilirsiniz. Yorum yazmak için aşağıdaki CEVAP YAZ butonuna tıklayız. Konu İle İlgili Yazı: Hububat Üreticilerine Destekleme Primi Ödenmesine Dair Bakanlar Kurulu Kararı
  • Fidanligi.com

Cevap: Hububat Üreticilerine Destekleme Primi Ödenmesine Dair Bakanlar Kurulu Kararı

s.a. size iki sorum olacak. 1. Hızlı arama kutusunda bir şeye bakmak istiyorum konu başlığına girdiğimde ;Bu kaynağı görmek için yetkilendirilmemişsiniz.diyor. ne yapmalıyım.
    2. geçen yıl tarım kredi kooperatiine 19 ton luk buğday müstahsili verdim ama buğday desteğini alamadım.tarım krediye sordum , ilçe tarıma,bankaya sordum araştırdım birtürlü benim desteğin durumunu öğrenemedim. Destek çıktımı çıkmadımı ,başkasınamı gitti bulamadım. tarım kredi girişi yapılmış diyor . bankada bulamıyoruz. yardımcı olursanız sevinirim .Teşekkürler....

Comment

Cevap: Hububat Üreticilerine Destekleme Primi Ödenmesine Dair Bakanlar Kurulu Kararı

S.a. Hububat desteğinden faydalanmak için sattığımız firmadan müstahsil makbuzu istiyoruz.masrafımız oluyor deyip bizden peşin peşin %3 stopaj olarak ton başına 12.30 tl alıyorlar.zaten buğdaya 50.00tl olan destek 3 tl de banka kesiyo düşüyor 35 tl ye . doğrumu yapıyoruz bilgilendirirmisiniz. teşekkürler

Comment

Working...
      X