Bu konuda yorum yazarak, Belki bilmediğimiz ve düşünemediğimiz hususlarda okuyuculara faydalı olabilirsiniz. Yorum yazmak için aşağıdaki CEVAP YAZ butonuna tıklayız. Konu İle İlgili Yazı: Hububat Üreticilerine Destekleme Primi Ödenmesine Dair Bakanlar Kurulu Kararı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hububat Üreticilerine Destekleme Primi Ödenmesine Dair Bakanlar Kurulu Kararı
Collapse
X
-
Cevap: Hububat Üreticilerine Destekleme Primi Ödenmesine Dair Bakanlar Kurulu Kararı
s.a. size iki sorum olacak. 1. Hızlı arama kutusunda bir şeye bakmak istiyorum konu başlığına girdiğimde ;Bu kaynağı görmek için yetkilendirilmemişsiniz.diyor. ne yapmalıyım.
2. geçen yıl tarım kredi kooperatiine 19 ton luk buğday müstahsili verdim ama buğday desteğini alamadım.tarım krediye sordum , ilçe tarıma,bankaya sordum araştırdım birtürlü benim desteğin durumunu öğrenemedim. Destek çıktımı çıkmadımı ,başkasınamı gitti bulamadım. tarım kredi girişi yapılmış diyor . bankada bulamıyoruz. yardımcı olursanız sevinirim .Teşekkürler....
-
Cevap: Hububat Üreticilerine Destekleme Primi Ödenmesine Dair Bakanlar Kurulu Kararı
S.a. Hububat desteğinden faydalanmak için sattığımız firmadan müstahsil makbuzu istiyoruz.masrafımız oluyor deyip bizden peşin peşin %3 stopaj olarak ton başına 12.30 tl alıyorlar.zaten buğdaya 50.00tl olan destek 3 tl de banka kesiyo düşüyor 35 tl ye . doğrumu yapıyoruz bilgilendirirmisiniz. teşekkürler
Comment

Comment