Silvikültür, Orman Koruma ve Yang?n, Yeti?tiricilik ile ilgili bölümlere moderatör olmak istiyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Moderator olmak istiyorum.
Collapse
X
-
Ynt: Moderator olmak istiyorum.
Selçuk Üniversitesi Ziraat fakültei Bahçe Bitkileri Bölümünde Ar?. Gör. olarak çal??maktay?m konumla alakal? bölümde(Meyvecilik- Sebzecilik- Fidan yeti?tirme- Ba?c?l?k ve Bitki Biyoteknolojisi) moderatör olmak istiyorum. say??lar?mla
Ar? Gör. Muzaffer ?PEK
S.Ü. Ziraat fakültesi
Bahçe Bitkileri Bölümü
Comment
-
Ynt: Moderator olmak istiyorum.
organik tar?m ve mekanizasyon bölümüne moderatör olmak istiyorum
ziraat teknikeri
mustafa baburoglu
Comment
-
Cevap: Moderator olmak istiyorum.
scream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermodaretör olmak istiyorum forumexte de modaretörlük yaptım site için ne gerekiyorsa yapacağımdan hiç şüpeniz olmasın tşk ediyortum şimdiden
Bu türkçe ile senden modaretör olursa vay bu sitenin haline!
Comment
-
Lilium sizden siteye yazi yazan olmus o arkadastan neden olmasin .Vietnamda amerikayi tarihe gomen komutan oniki yasindaydi .Birde çanakkaleye bak.Arkadas sanirim heyecanina yenik duserek dikkat etmemistir.Unutmayalimki boyle bir isi sorumluluk olarak goren arkadaslara destek vermek zorundayiz aksi taktirde onun sapi bunun çopu elde ne kalir sifirda sifir.Diillmi .lilium Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu türkçe ile senden modaretör olursa vay bu sitenin haline!
Saygilarimla
Comment
-
evet biraz dikkat eder yazı sorunu aşılır . katılıyorum
ibrahim simsek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLilium sizden siteye yazi yazan olmus o arkadastan neden olmasin .Vietnamda amerikayi tarihe gomen komutan oniki yasindaydi .Birde çanakkaleye bak.Arkadas sanirim heyecanina yenik duserek dikkat etmemistir.Unutmayalimki boyle bir isi sorumluluk olarak goren arkadaslara destek vermek zorundayiz aksi taktirde onun sapi bunun çopu elde ne kalir sifirda sifir.Diillmi .
Saygilarimla
Comment
-
Sayın Yetkili;
Tarımsal Sulamalar konusunda ve Özellikle Ülkemiz Tarımının gelişmesine ışık tutacak yetiştiricilik,üretim teknikleri ve yeni bitkilerin üretime katılımını sağlamak hususlarında moderatör olarak görev almak istiyorum.
Saygılarımla.
Alp Arslan Kırkpınar
Ziraat Teknikeri
Comment

Comment