fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Moderator olmak istiyorum.

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Moderator olmak istiyorum.

Teklifinizi memnuniyetle kabul ediyorum.
    Saygılarımla..

Comment

ibrahim simsek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Lilium sizden siteye yazi yazan olmus o arkadastan neden olmasin .Vietnamda amerikayi tarihe gomen komutan oniki yasindaydi .Birde çanakkaleye bak.Arkadas sanirim heyecanina yenik duserek dikkat etmemistir.Unutmayalimki boyle bir isi sorumluluk olarak goren arkadaslara destek vermek zorundayiz aksi taktirde onun sapi bunun çopu elde ne kalir sifirda sifir.Diillmi .
      Saygilarimla
      Sayın İbrahim Şimşek.
      Moderator olmak isteyen arkadaşımızın ve sizin yazmış olduğunuz metne lütfen bir göz atar mısınız? Tabiki sorumluluk almak isteyen arkadaşlarımızın heyecanını ve arzusunu kırmak hoş olmaz.
      Bizlerde yazıları okuyan kişiler olarak sizlerden türkçemize biraz daha özen göstermenizi beklemek hakkımız olsa gerekir.
      Sorumluluk alan kardeşlerimiz bundan sonra daha temiz, mümkün mertebe kurallara uyarak yazı yazar herhalde. Teşekkürler.
      Saygılarımla.

Comment

Cumhur Tonba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sayın İbrahim Şimşek.
        Moderator olmak isteyen arkadaşımızın ve sizin yazmış olduğunuz metne lütfen bir göz atar mısınız? Tabiki sorumluluk almak isteyen arkadaşlarımızın heyecanını ve arzusunu kırmak hoş olmaz.
        Bizlerde yazıları okuyan kişiler olarak sizlerden türkçemize biraz daha özen göstermenizi beklemek hakkımız olsa gerekir.
        Sorumluluk alan kardeşlerimiz bundan sonra daha temiz, mümkün mertebe kurallara uyarak yazı yazar herhalde. Teşekkürler.
        Saygılarımla.

Bu Ülkede, 70000/Yetmişbin'in üzerinde işsiz güçsüz Üniversite mezunu bir baltaya sap olamamış bir şekilde boş gezerken, Türkçe konuşup yazı yazmaktan aciz, daha iki lafı bir araya getiremeyen İlkokul ve Ortaokul mezunları Devlet kademelerinde Memurluk yapmıyormu? güzel kardeşim. Devlet Memuru olunabiliyorsa, o halde moderatörde olunabilir öyle değilmi?..

Comment

SLM KİMSE YANLIŞ ANLAMASINDA) MODERATÖR OLMAK İÇİN İLK ÖNCE BU SİTENİN SİSTEMİNİ BİLMEK GEREKİYOR) BULLETİN SİSTEMİNİN ADMİN PANELİNİ GÖREN YADA NASIL BİR ŞEY OLDUĞUNU BİLEN VARMI İÇİNİZDE SAYIN MODERATÖR ADAYI ARKADAŞLARIM:?? DEMEK İSTEDİĞİM ÖNEMLİ OLAN PC KULLANMAYI BİLMEK) SİSTEME MODERATÖR YADA ADMİN OLARAK GİRİNCE ŞİMDİ GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ OLMAYACAKTIR SİTE:??

Comment

Yazmayı sevdiğim için bende köşeyazarı olmak istiyorum. Uzmanlık alanım tarla bitkileri.

Comment

Tarla bitkilerinde moderator olmak istiyorum

Comment

Bize köşenizde yayınlanmasını istediğiniz bir fotoğraf ve köşe yazısı gönderirseniz site yönetimi tarafından değerlendirildikten sonra yayınlayabiliriz.

Comment

Working...
                X