fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kombu Çayı' nın Faydaları ve Yapılışı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Kombu Çayı' nın Faydaları ve Yapılışı

Selamlar herkese geçmiş olsun Allah hepimize acil şifalar versin sağlığımız sıhatimiz iyi olsun.
    Öncelikle kombu cayinin içinde bulunan %1 Alkolden bahsetmek istiyorum.
    Hepimizin günlük kullandığı muz, portakal, erik, şeftali gibi meyvelerde ve bal, ekmek, yoğurt gibi yiyeceklerde de bulunur. Ayrıca salataLara , çorbalara vs katılan sirke içinde de alkol bulunmaktadır. Ben 57 yaşındayım . Kombu cayıyla 10 sene önce bir akrabam vasıtasıyla tanıştım. Babaannem kanser idi ve öleceği söyleniyordu . Hocalar , doktorlar , ilaçlar ne yapıldıysa kanser durmadı ve bütün vücuda yayıldı . Annem kombu çayını duyduktan sonra biz düşündük bunu da deneyelim dedik 2-3 aya yakın hergün düzenli olarak içti . Ve kanseri vücudundan attı . 96 yaşında yaşlılıktan vefat etti.
    Bunun üstüne ben kombu cayını kaybettim diyabet hastasıyım , kalp ve tansiyon hastasıyım.Çok aradım ve internetten bulup satın aldım kızım ben ailem kullanıyoruz. Günde 3 kez insulin vuruluyorum. Artık iki kez vuruluyorum ve dozu azalttım , Kalpten yana bir problemim yok ve tansiyonum normal. Kızımın idrar yolu iltihabı vardı . Ona içirdim ilk içtiği zamanda kasıklarında ara sıra şiddetli ağrılar oluyordu. Doktora gittik ve iltihap söküldüğünü öğrendik. Bende kızımda çok sağlıklıyız. Ve severek içiyoruz

Comment

Kombu cayını mantarıyla birlikte temin etmek ve bilgi almak isteyenler .
      Bu Numaradan Bana Ulaşabilirsiniz : 05
      549995601 Sağlıklı Kalın
      Last edited by kombucayi; 25.09.12, 20:06.

Comment

1) Üç litre temiz suyu (klorsuz doğal kaynak suyu olursa daha iyi olur) paslanmaz çelik ya da cam tencerede kaynatınız. (Asla alüminyum kap kullanmayınız, zira alüminyum zehirli maddeler içermektedir.)
        2) Su kaynamaya başladıktan sonra içine 1/4 litre (1,5 su bardağı) beyaz toz şeker katıp beş dakika daha kaynatınız.
        3) Ocağı kapatıp, on poşet siyah çayı suya ekleyiniz. (Alışılmış lipton poşet çayı işe yarayacaktır. Ayrıca koyacağınız 4 poşet şeftali aromalı çay ise çok hoş bir koku verir.)
        4) Çayı 15 dakika demlemeye bıraktıktan sonra içindeki çay poşetlerini alınız ve karışımı oda sıcaklığına gelinceye kadar bırakınız.
        5) Çayı çok temiz, geniş ağızlı bir cam kavonoza, Borcam cam kaseye yada Pyreks cam kaseye (kurşunlu kristal cam olmamalı) boşatınız. Not: Mantarın yayılabileceği yüzey ne kadar geniş olursa, çay o kadar süratle fermante olur.

denılmış.bu fermente ürünü bekletiğiğmiz takdirde mantar gelişecekmi .bu mantarı nasıl üretebilirim.elınde mantarı olan varsa gonderebılırmı kargo ile

Comment

benımde artık bır mantarım var.hazır satılan çaydan aldım 2 haftada kolumda ve ensemde bulunan kabartılı olan derı kabartılarım koreldı.devam edıyorum içmeye.almış oldugum çaydan kendım mantar elde ettım.herk
          ese şiddetle önerırım...

Comment

selam arkadaşlar, kombuçayı mantarı yetiştiriyorum...isteyen arkadaşlara ücret karşılığı gönerebilirim...tel 05054513133

Comment

size gönderebilirim...ben 95 TL bedelle almıştım...çoğaltıyorum...ama o kadar paraya satacak değilim...40 tl ye satıyorum ...isteyen arkadaşlara gönderebilirim

Comment

Kendim de comboutea kullanıyorum arkadaşlar. Artık Türkiye de de üretiliyor.6 lt şeklinde hazır olarak satılıyor. Kargo dahil Türkiyenin her yerine 50 tl ye gönderiyorlar. Çay sayesinde eniştemin prostatı iyileşti , bir tanıdğımızın şekeri sabitlendi ve kilo vermek isteyenler kesinlikle kullansınlar . Şiddetle tavsiye ediyorum . Mantarını göndermiyorlar ama hazır olarak istemek isterseniz benim istediğim numara : 0541 978 70 04 .İsmi Osman Bey elinden geldiğince yardımcı olur size . Aklınıza takılan sorulara cevap verir ya da sizi comboutea uzamanlarıyla görüştürür . Sigara içenler varsa eğer mutlaka kullansınlar akciğerleri çok güzel temizliyor unutmadan. Sağlıcakla kalın

Comment

Cevap: kombu çayını nasıl bulabiliriz

bende var bu mantarı sıze verebılırım fakkat ben trabzonda ıkamet edıyorum

Comment

mrb.acaba bu çayın hazır ambalajlı satılan combucha çayıyla farkı varmıdır.kısa bir süre kullanıcıydım....saygılar....

Comment

kombu çayını herkes kullanmalı çünkü yan etkisi yok şifa kaynağı 30 yıldır kullanırım kullanıp da fayasını görüp buraya yazanları gördükce çok mutlu oldum HASAN ALİ ZURNACI:5335693141

Comment

ÜCRETSİZ KOMBU ÇAYI KÜLTÜRÜ
                        arkadaşlar,
                        ben bitkisel ilaç işiyle amatör olarak ilgilenen bir herbalistim.kesinlikle bu tür meselelerin paraya tevil edilmesini hiç tasvip etmiyorum.elimde kombuçayı kültürü vardı ancak bitti.yakın zamanda yeni ve taze kültür elde edeceğim.(1 aya kadar).eğer isteyen olursa ÜCRETSİZ bir şekilde gönderebilirim.Siz sadece kargo bedelini teslimatta ödeyin yeter.Ha, bir de Allah razı olsun deyin bana yazarsanız küçük miktarlarda da olsa size kargoyla göndermeye çalışırım.(küçük miktarlar da size yetecektir ve her seferinde daha çok kombu çayı kültürü elde edeceksiniz).email atmanız yeterlidir,sadece konu kısmına kombu çayı yazarsanız sevinirim,çünkü bazen görmüyorum yahut spam sanıyorum.teşekkürler.
                        emailim: [email protected]

Comment

Ben mantara happyprince sayesinde ulaştım. Ondan yardımları için teşekkürediyorum. Şuan mantarımı sağlıklı şekilde üretmeyi başardım. Çevremdeki eşe dosta mantarı dağıtıyorum ve yapılışını gösteriyorum. Allah ondan razı olsun....Şifa rabbimden vesile olduğunuz için verdiğim insanlarında hayır duları sizinle...Bu arada farklı sitelerde okuyabilirsiniz. Mantar 8 saat içinde ölmüyor. İsterse buzdolabında bir hafta da dursa kavonaza biraz bölüp uygun şartları sağlayınca mantar tekrardan oluşabiliyor. Ben bunu bizzat denedim ve yeni yavru mantarlar elde etmeyi başardım. Kavonazı güneş görmeyen yere kapağını sıkı kapamazsanız o hava ihtiyacını karşılıyor. Eğer çevrenizde bu çaydan kullananan birileri varsa bir bardak alın dediğim gibi temiz bir kavonaza koyup 10 gün kadar bekleyin yüzeyde deniz anasına benzer bir saydam oluştuğunu göreceksiniz. işte size kambu çayı mantarı. Ben faydasını gördüm. Eskisi gibi sinirlenmiyorum ve en önemlisi kabızlık sorunum ortadan kalktı.

Comment

kombu cayı icmek için hasta olmayı beklemeyin hasta olmamak sağlıklı ve uzun yasamak için için !!!

05549995601

Comment

Kombucha Çayı Nasıl Yapılır, Videolu İzlemek İçin Tıklayın ( Kombucha Nasıl Yapılır, Mayalanır? - Life Gıda | Kombucha Tea ) Arkadaşlar. Ender Saraç Bazı Bilgileri Yanlış Veriyor. Kombucha Çayını Türkiye'ye İlk Getirenler Arasındayız.. Ayrıca Kombucha Çayının Mayasını (Mantar veya Kültür) Temin Etmek İstersenizde Bu Formu ( Kombucha Kültürü (Mayası) Siparişi - Life Gıda | Kombucha Tea ) Doldurmanız Yeterli.

Comment

slm ben bu mantarı zonguldaktan getırttım aynen burada anlatıldığı gb çay ve sekerle beslıyor suyunu ııcyorum soylekı benım FSH hormonun oldukça yüksek doktorlar erken menopoz olarak nıtelendırıyorlar ben bu mantarın hergun aspırın buyuklugunde yenıldıgını ve ya suyunu ıctıkten sonra hamıle kalındığını duyduktan sonra küre başladım su an her hangı bır degısıklık yok yaklaşık ıkı aydır ıcıyorum su an da en buyuk sorunum vajinal enfeksıyon olmam her hangı bır akıntı kasıntı leke vs yok vajen ııcnde hücresel degısıklıkler goruluyor ve enfeksıyon sımdı ıyı denıldı fakat vajen florası bozulmuş yıne fıtıl verıldı antalyadakı doktorlar bu mantar suyunu ıcme konusunda hıc olumlu ve ınanclı degıller burada sızın yazınızı gordum ve hemen yazmak ıstedım ben kullanmaya devam edıyorum fakat korku ve endıselerımde mevcut bana yardım edebılrsenız ınanın cok mennun olurum tesekkurler

Comment

Working...
                                X