evet bende üretiyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kombu Çayı' nın Faydaları ve Yapılışı
Collapse
X
-
Nurcan hn merhaba ben bu çayla tanışalı bir sene anca oldu. Benim bu konuda fazla tecrübem yok. Fakat benim kabızlık sorunuma iyi geldi. Eşim bir ara düzenli içirtiyordum mide ağrısını önledi. Şu sıralar kestiği için tekrar midesinde sorunlar başladı. Çocuklarım tadını sevdiği için asitli cola yerine günde bir bardak onlara veriyorum. Yengemde iltihaplı romatizma vardı ilaçları ile bereaber bu çaydan kullanmaya başlayınca kan değerleri düzeldi. kendi işini rahat yapıyor ve hayvanlarına bakıyor. (İlaç kullanırken iyileşme söz konusu yoktu ve kendini bitkin hissediyordu) Sizi yanlış yönlendirmek istemem ben yaşadıklarımı sizlerle paylaşıyorum.Ben yeşil çay poşette olmayan dökme kullanıyorum. Herkesin bünye yapısı farklı nedesem bilemiyorum. Rabbim zor durumda olan herkese acil şifa versin. Sağlıcakla kalın.Last edited by kardelen4; 16.03.13, 15:19.
Comment
-
kambo çayı
Birinci kalite kombu mantarı ve çayı bulunur.tel:0505 482 35 97 (sivas)Last edited by caglarozmen; 28.07.13, 14:06.
Comment
-
kombu çayı ve mantarı
champix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUbeyd bey bu kombu çayı mantarını nasıl temin edebilirim .birde şu an elimde amerikada bir bayanın hazırladığı bu çaydan 2 lt var. bu çaydan faydalanıp mantarı elde edebilirmiyim.yardımcı olursanız sevinirim tşkler...
Çok iyi kalitede kombu çayı ve mantarı bulunur her yere kargo ile gönderilir.İsterseniz yardımcı olabilirim. 0505 482 3597
Comment
-
Sayın happyprince elinizde hala bu kültürden mevcut mu? Elmek adresinizi şu anda aktif olarak kullanıyor musunuz?happyprince Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜCRETSİZ KOMBU ÇAYI KÜLTÜRÜ
arkadaşlar,
ben bitkisel ilaç işiyle amatör olarak ilgilenen bir herbalistim.kesinlikle bu tür meselelerin paraya tevil edilmesini hiç tasvip etmiyorum.elimde kombuçayı kültürü vardı ancak bitti.yakın zamanda yeni ve taze kültür elde edeceğim.(1 aya kadar).eğer isteyen olursa ÜCRETSİZ bir şekilde gönderebilirim.Siz sadece kargo bedelini teslimatta ödeyin yeter.Ha, bir de Allah razı olsun deyin
bana yazarsanız küçük miktarlarda da olsa size kargoyla göndermeye çalışırım.(küçük miktarlar da size yetecektir ve her seferinde daha çok kombu çayı kültürü elde edeceksiniz).email atmanız yeterlidir,sadece konu kısmına kombu çayı yazarsanız sevinirim,çünkü bazen görmüyorum yahut spam sanıyorum.teşekkürler.
emailim: [email protected]
Comment
-
Sayın Üyemiz aşağıyda vereceğim linkde Hasan Ali beyin Telefonu var onu arayın ve selamımızı söyleyin yardımcı olacaklardır. https://gardensel.com/genel-saglik-k...52-kombu-cayi/
Comment

Comment