fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çirkin Saldırıyı Kınıyorum....

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Çirkin Saldırıyı Kınıyorum....

Evet,küfür devam edicidir ama zulüm asla payidar olamaz...
    Bu zulümler değil mi firavunların,nemrutların,şeddatların salatanatlarını yok eden..!
    İnşaallah bu saldırılarda,siyonistlerin sonunun başlangıçları olur.

Comment

Haber 7 com da gördüğüm bir yazı okumanızda faydfa var;

Prof. Osman ÖZSOY İşte Yahudileri korkutan hadis! Yazarlar Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var

Comment

Yahudileri yaptıklarından dolayı kınamak, lanetlemek..evet, ama asıl üzerinde durulması gereken, fertten-topluma tüm İslam aleminin ne yaptığı ya da yapmadığıdır...

1,5 milyarlık büyük ailenin ne yaptığını şöyle bir listeleyelim isterseniz:
        - Yattık.
        - Tembellik ettik.
        - Batının verdiği tüm zehirli iş-aş-fikir ve fiilleri yuttuk.
        - Batının tüm haksız dayatmacı uygulamalarına karşı dilimizi tuttuk.
        - Bir şeyi çok iyi yaptık: Kin, nefret ve nifak tohumları saçmayı..!!
        - Üretmek yerine yürüttük.
        - Karanlığa mum yakmak yerine küfrettik.
        - Birbirimize karşı çok sert, dışarı karşı, yumuşacık, anlayışlı ve absorban olduk.
        ......
        ......
        Daha neler neler... Ekli listeyi uzatın uzatabildiğiniz kadar!!

Pekiii..peki ya yapmadıklarımız..!
        ....
        ...
        Şu andan tezi yok.. Fert ve cemiyet planında kendimizi hesaba çekmemiz gerek!

İhtilafları kenara itip ittifak noktalarında buluşmak gerek!

Çok acilll!! Gazze'ye tüm imkanları seferber etmek gerek!!

Hiçbir gerekçe bir masumun ölümüne mazeret olamaz!

Onun için, başta kendim olmak üzere hepinizi bu konuda inisiyatif almaya davet ediyorum.! Vesselam.

Comment

İşin ilginç tarafı, onlar bomba altında teröre açıkça maruz kalmışken, bizler, genetiği değiştirilmiş bir ürünü yiyerek, bombayı gelecek nesillerimize vücudumuzda taşıyoruz.

Allah bizlere akıl, fikir, idrak, birlik nasip etsin.

Comment

Sn Ebrar:Benim zoruma giden bu kadar ülkesi var neden sessiz kalıyorlar? yani bu dünyada bir tek müslüman ülke TÜRKİYE'mi? Bu arap ülkeleri dolar milyarderi.En basidinden petrol ambargosu diyemezlermi? Bu zavalı insanlara en baştan kendi Filistin halkı yardım etmiyor.Üstelik yardım kuruluşlarının göndermiş olduğu yardımlar, abluka yüzünden yerine ulaşamıyor.Bu Siyonistler belli olmaz,insani yardımlara bile el koyar.Vallahi moralim çok bozuk ama Dua etmekten başka bir şey elimizden gelmiyor.Rabbim yardım eylesin!!!

Comment

Değerli kardeşlerimikkat edilirse hepimiz aynı fikirde,tek yumruğuz.Böyle seviyeli,inançlı insanlarla bilgi alış verişi beni bir nebze olsun rahatlatdı.Rabbim işlerinizi rast getirsin.Sn Hüseyin Ovak kardeşimede tarihi bigileri hatırlatdığı ve gündeme getirdiği için ayrıca teşekkürler.Mevlam yar ve Yardımcınız olsun.Esen kalınız.

Comment

Saygıdeğer Tabiatçı, gündeme getirmek, bir cümle ile olsun ben de bu vahşeti kınıyorum demek bir şeyler yapmaktır. Müslümanın engin yüreğihden sızan dualar müslümanlara enerji, feraset, gayret verir. Yeter ki biz gündemi diri tutalım, her gün "müslümanlar kardeştir" diyebilmek bile çok büyük bir hizmettir.

Elbette şu an elimizden gelen; Gayretle, samimiyetle zülme desdek olan malları boykot etmek, yardım kuruluşlarını desdeklemek, tarihimizi ve imanımızı diri tutmak. Bu bağlamda bu bölümü, her formu açtığında okuyan ve duygularını yazıya döken herkese teşekkür ediyorum.

Bediüzzaman ne güzel söylemiş: " Zalimler için yaşasın cehennem ".

Comment

FİLİSTİNİLİ BİR İNŞAAT MÜHENDİSİNİN MEKTUBU

Filistinli İnşaat Mühendisi Muin Naim, internet kanalıyla gönderdiği mektubunda; "Biz Filistin halkı olarak kıyamet gününde ve Allah'ın huzurunda hakkımızı helal etmeyeceğiz. Biz burada ölürsek sizin payınız var bunda; eğer her biriniz çıkıp da elinden geleni yapmazsa. Allah'ın huzurunda kardeşlik hakkımızı isteyeceğiz sizden" dedi.

Naim, mektubunda Gazze'de yaşanan dramı gözler önüne serdi. Naim'in Türk halkından yardım istediği mektupta şu ifadeler yer aldı:

- "BİLGİSAYARIMIN PİLİNİN SON DAKİKALARINI KULLANIYORUM"

"Gazze'den selamlar gönderiyorum. Ama Allah bilir belki size gönderebileceğim son selam olabilir; çünkü bilgisayarımın pilinin son dakikalarını kullanıyorum. Gazze'de elektrik, petrol ve su bitmiş durumdadır. Hastanelerde jeneratörlerin son mazot litreleri kullanılıyor, ondan sonra hastanelerdeki elektrikler de kesilecek. O saatten 24 saat içerisinde 400 diyaliz hastası ölüme mahkum olacak ve yoğun bakımda olan yaklaşık 200 genç ve yaralıyı kaybedeceğiz. Bununla birlikte sürekli ilaç ve elektrik
                  gerektiren ameliyatlar durdurulacak. Bu hepsi değil, Gazze'nin dramı daha çok hikaye anlatıyor. Mesela fırınlarda ekmek yok, pazarda un yok, ilaçların çoğu bitmiş durumda, sınırlar İsrail ve Mısır tarafından kapatılıyor.

- "BOYNUNUZA EMANETTİR Kİ TÜRK HALKINA SÖYLEYİN..."

Boynunuza emanettir ki Türk halkına söyleyin; biz Filistin halkı olarak kıyamet gününde ve Allah'ın huzurunda hakkımızı helal etmeyeceğiz. Biz burada ölürsek sizin payınız var bunda; eğer her biriniz çıkıp da elinden geleni yapmazsa. Allah'ın huzurunda kardeşlik hakkımızı isteyeceğiz sizden.

- "KENDİMİ FİLİSTİNLİ BİR TÜRK OLARAK TANITIYORUM"

Ben kendimi Filistinli bir Türk olarak tanıtıyorum. O kadar seviyorum ki sizi; onun için sizden bir şey yapmanızı bekliyorum. Ben Türkiye Cumhuriyeti'nde okumuş bir Filistinli inşaat mühendisi. Saygılarımla Muin Naim*."

iha

Comment

Sayın Arkadaşlar Sayın Üyelerimiz,

Bu çirkin ve haksız saldırıyı nefretle kınıyorum. Vicdan sahibi hiçbir kimsenin de, bu saldırıyı hoşgörebileceğini düşünemiyorum...

Müslüman Türk toplumu olarak, bırakın başka bir müslüman ülkeye saldırılmasını, hangi dinden, hangi milletten olursa olsun haksız yere insanların öldürülmesini kabul etmeyiz. BU SALDIRIYI LANETLİYORUM.

Şimdi filistine yardım zamanı... Bu da çok kolay... Hem de hiç yerimizden bile kalkmadan... Şu anda aklıma gelen yapabileceğimiz 3 ayrı seçenek var.

Birincisi; En önemlisi Duadır.

Elimizden gelen en büyük silah duadır. Dualarımızla Filistin halkının yanında olmalıyız.

İkincisi; Sadece dua ile yetinmeyip elimizden gelen maddi desteği de göstermeliyiz. Unutmayalım ki sıra bir gün bize de gelebilir. Çünkü BOP, ülkemiz sınırlarını da çok yakından ilgilendiriyor. İsrailin emellerine ulaştığı her adım bize zarar verecektir. Lütfen bunun farkında olalım.

Bu gün konuşma zamanı değil. Bu gün bağırma zamanı değil. El uzatma zamanıdır. Cep telefonlarından bile birkaç saniyede filistine yardım edebiliyoruz. 5 YTL çok mu sizce?

Üçüncüsü de; İsrail menşeli veya ucu israile dayanan tüm malların satın alınmasında ve tüketilmesinde dikkatli olunmasını ve tercihimizi başka üreticilerden yana kullanmamızı tavsiye ediyorum.

Bazı aklı evveller de yardım kuruluşlarına yardımların boşa gideceğinden ve nasılsa israilin bizim yardımlarımızı birkaç bomba ile yerle bir edeceğinden bahsediyorlar. Keşke böyle söyleyenler orada olduklarını hayal edebilseler de uzanacak yardım eline ne kadar muhtaç olduklarını düşünsebilseler...

Aşağıdaki resimdeki gibi sizin sebep olacağınız masum gülümsemelere paha biçebilirmisiniz?

Comment

Bir süredir internete giremediğim için yazıları yeni okuyabildim.Hepinizin yazdıklarına yürekten katılıyorum, mutlaka biliyorsunuz ama birkez de buradan hatırlatmak istedim.Türkiye;nin barkod kodu 869....., israilin 729 hepimiz aldığımız ürünlerin barkodlarını kontrol edip 869 u destekleyelim 729 u boykot edelim.Paramızın bebek katillerine gitmesine engel olmaya çalışalım.Sadece bu günlerde değil DAİMA!

Comment

Arkadaşlar e-posta adresime gelen bir iletiyi sizlerle paylaşmak istedim. Duyarsız kalmayalım.

İtalyan kanalının yaptığı bir anket (insan hakları hakkında):

Kim Gazzede savaş kurallarını ihlal etti ?

1. İsrail, kentsel alanda fosfor bombaları kullanarak
                        2. Hamas, sivil kadın ve çocukları kalkan olarak kullanarak
                        3. Her ikisi
                        4. Hiçbiri

link :
                        http://www.sondaggi.rai.it/index. php?sid=39195&lang=it

lütfen oy vererek arkadaşlarınızın da oy vermesini sağlayınız.

En üst seçeneği işaretledikten sonra ''VOTA'' kısmına tıklayınız...

Lütfen herkese yayınız. Bakınız İSlam düşmanı avrupalılar utanmadan her zaman ki gibi ahlaksızca oy kullanırken bıle yalan konusuyorlar. Hamas'ın izzetli duruşunu ve haklı mücadelesini ve insani duruşunu yalanlayarak bir insan ve vicdan hakları ihlaline daha imza atıyorlar.
                        Lütfen tüm arkadaşlarınıza, akrabanıza haber ediniz...

Comment

Anglikan Kilisesine Cevap:
                          Bediüzzaman..

Günümüzün zavallı insanı, nice değer ölçülerini kaybettiği gibi, peygamberlere ve özellikle de peygamberler sultanı Hz. Muhammed Aleyhisselâma karşı, bakışı, tavrı, düşüncesi de tamamen alt-üst olmuş durumdadır. Oysaki O’nu, herhangi bir insan gibi beşerî kriterlerle değerlendirmemiz kat’iyen doğru değildir. Hattâ mümkün de değildir. Zirâ O, yeryüzünü yeniden dizayn etmek ve insanlığa yeni ufuklar açmak üzere müstesna bir ruh ve müstesna kabiliyetlerle donatılarak gönderilmiş bir insandır.. ve O’nu takdir bizim kriterlerimizi aşar.

Ancak ne var ki, kendi dinlerine saygıdan uzak bazı biçareleri muhatap alan veya dinleyerek kafasında soru işaretleri oluşanlar için söz sultanının bir asır önceki cevabını sunuyoruz.

Sorular aynı – cevaplarda …

Üstte asıl nüshadaki mükemmel cevabı aşağıda da üstteki metnin açıklamasını sunuyoruz.

Anglikan Kilisesine Cevap

Bir zaman bî-aman İslâmın düşmanı, siyasî bir dessas, yüksekte kendini göster­mek isteyen vesvas bir papaz, desise niyetiyle, hem inkâr suretinde,

Hem de boğazımızı pençesiyle sıktığı bir zaman-ı elîmde(istanbulun işgali esnasında), pek şemâtetkârâne bir istifham ile dört şey sordu bizden,

Altı yüz kelime istedi. Şemâtetine karşı yüzüne “Tuh! ” demek desisesine karşı küsmekle sükût etmek, inkârına karşı da

Tokmak gibi bir cevab-ı müskit vermek lâzımdı. onu muhatap etmem. Bir hak­perest adama böyle cevabımız var. O dedi birincide:

“Muhammed (Aleyhissalâtü Vesselâm) dini nedir? ” Dedim: İşte Kur’ân’dır. Er­kân-ı sitte-i iman, erkân-ı hamse-i İslâm esas mak­sad-ı Kur’ân. Der ikincisin­de:

“Fikir ve hayata ne vermiş? ” Dedim: Fikre tevhid, hayata isti­kamet.

Buna dair şahidim:

'Emrolunduğun gibi dosdoğru ol.' (Hud, 11/112) ve 'De ki: O Allah birdir.' (İhlâs, 112/1)

Der üçüncüsünde: “Mezâhim-i hazıra(asrın hastalıkları) nasıl tedavi eder? ” Derim: Hurmet-i ribâ, hem vücub-u ekâtla. Buna dair şahidim 'Allah faizi mahveder.' (Bakara, 2/276) ‘Allah alışverişi helâl, faizi haram kılmıştır.' (Bakara, 2/275) ve 'Namazı dosdoğru kılın, zekâtı verin' (Bakara, 2/43) âyetleridir.'
                          Dördüncüsünde: “İhtilâl-i beşere ne nazarla bakıyor? ” Derim: Sa’y asıl, esas­tır. Servet-i insaniye zalimlerde toplanmaz; saklanmaz el­lerinde.

Buna dair şahidim:
                          'İnsan için ancak emeğinin karşılığı vardır.' (Necm)'Allah faizi mahveder.' (Bakara, 2/276) ‘Allah alışverişi helâl, faizi haram kılmıştır.' (Bakara, 2/275) ve 'Namazı dosdoğru kılın, zekâtı verin' (Bakara, 2/43) âyetleridir.'

Açıklaması

Bir zaman İslam'ın bir amansız düşmanı, siyasi bir hilekâr ve kendisini yüksekte göstermek isteyen vesvese üfleyen bir papaz, aldatmak niyetiyle, inkâr suretinde, hem de pençesiyle boğazımızı sıktığı elim bir zamanda, şamatalı bir sorgulama ile bizden dört şey sordu:

Karşılığında da altı yüz kelimelik bir cevap istedi. Şamatasına karşı yüzü­ne 'Tuh! ' demek, hilesine karşı küserek sükut etmek, inkârına karşı da susturucu ve tokmak gibi bir cevap vermek lâzımdı. Onu muhatap kabul etmem. Hakperest bir adama böyle cevabımız var.

O hakperest kişi birinci sorusunda 'Muhammed'in (s.a.s.) dini nedir? ' dedi. Dedim ki: ''İşte Kur'ân... Kur'ân'ın esas maksadı; altı iman esası ile İslamiyet beş rüknüdür.'

İkinci olarak 'Fikir ve hayata ne vermiş? ' dedi. 'Fikre tevhid, hayata da istikamet vermiştir. Buna dair şahidim, 'Emrolunduğun gibi dosdoğru ol.' (Hud, 11/112) ve 'De ki: O Allah birdir.' (İhlâs, 112/1) âyetleridir.' dedim.

Üçüncü olarak: 'Çağımızın sıkıntı ve dertlerini nasıl tedavi eder? ' dedi. 'Faizin haram kılınması ve zekâtın farz kılınması ile. Buna dair şahidim 'Allah faizi mahveder.' (Bakara, 2/276) ‘Allah alışverişi helâl, faizi haram kılmıştır.' (Bakara, 2/275) ve 'Namazı dosdoğru kılın, zekâtı verin' (Bakara, 2/43) âyetleridir.' dedim.

Dördüncü olarak: 'İslamiyet, insanlık ihtilaline (Fransız ve Bolşevik ihti­lallerine) ne nazarla bakıyor? ' dedi. 'Çalışma ve emek, asıl, esastır. İnsanlı­ğın serveti zalimlerde toplanmamak, ellerinde saklanmamalıdır. Buna dair şahidim: 'İnsan için ancak emeğinin karşılığı vardır.' (Necm, 53/39) 'Altını ve gümüşü biriktirip de onu Allah yolunda harcamayanlar ise, acı bir azapla müjdele.' (Tevbe, 9/34) âyetleridir.' dedim.

Kanaatimce, bu dessas insanlara verilecek en güzel cevap bir tükrüktür.

Comment

Working...
                          X